Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 La Biblioteca Pública de Tarragona oferirà tallers infantils per a la decoració d’aparadors

La Biblioteca Pública de Tarragona oferirà tallers infantils per a la decoració d’aparadors

La Biblioteca Pública de Tarragona oferirà tallers infantils per a la decoració d’aparadors

La decoració s’exposarà als establiments col·laboradors durant el mes de juny.
24/04/2019

Durant el mes de maig la Biblioteca Pública de Tarragona oferirà tallers infantils per a la decoració d’aparadors d’establiments comercials. L'encarregat de conduir els tallers serà El Club dels Tarraconins, amb l’assessorament de la decoradora tarragonina Caro Costa.

L’acció s’emmarca dins del Pla Anual d’Actuacions del projecte Cruises Amicvm. Aquest projecte és una iniciativa de la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona en què participen una quarantena d’establiments comercials i de restauració del centre de la ciutat.

L’objectiu és que els comerciants s’impliquin amb diferents col·lectius del municipi i participin activament a dinamitzar Tarragona. En aquest cas s’han escollit els infants i la cultura per impulsar una campanya comercial.

Una acció d’aquestes característiques serveix perquè el petit comerç estableixi sinèrgies amb entitats i ciutadans que normalment no tenen relació directa amb el sector; en millora la imatge i n’augmenta la visibilitat.

Els tallers es duran a terme durant el mes de maig en quatre sessions a la Biblioteca Pública. La decoració s’exposarà als establiments col·laboradors durant el mes de juny, mes en què es farà la campanya «Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!».

Els establiments participants i que exposaran els treballs fets a la biblioteca són Sant Jordi Art, El Lloro, El Lloro de la Negrita, Sports Pàmies; D'Nas, essències a l’aire; Llibreria Adserà, CALÇATS 19, Joieria  Anglès, Antiguitats Capri, Artesanat, Kiosk Trama i Joieria Blázquez.

Més informació i inscripcions (Biblioteca Pública de Tarragona):

PRESENCIAL/ 977 24 03 31/ bptarragona.cultura@gencat.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta