Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 La Feria de Abril de Bonavista s'obrirà el divendres 26

La Feria de Abril de Bonavista s'obrirà el divendres 26

La Feria de Abril de Bonavista s'obrirà el divendres 26

Enguany se celebrarà durant deu dies fins al diumenge 5 de maig
La Feria de Abril de Bonavista s'obrirà el divendres 26 Foto: Mauri
16/04/2019

La Feria de Abril de Bonavista s’inaugurarà el 26 d’abril a l’espai d’aparcament dels diumenges del mercat i, com a novetat, enguany romandrà oberta fins al dia 5 de maig. Seran deu dies de la tradicional festa andalusa, que disposarà de sis casetes i el mesón. La consellera i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha manifestat que «en aquesta nova edició hem apostat per allargar la Feria de Abril i passar de cinc dies a deu, una reivindicació de les entitats i visitants per poder gaudir durant més dies de les tradicions culturals i gastronòmiques que s’hi ofereixen».

Un any més, l’entitat organitzadora és la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, amb la col·laboració d’Espimsa i el Gremi d’Atraccions de Fira de Catalunya, entre d’altres. A les casetes hi participaran el Racing de Bonavista, la Cultural Bonavista, l’Associació de Veïns de Bonavista, Art i Flamenc i l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona.

L’any passat van passar per la Feria de Abril més de quaranta mil persones, i aquest any, amb l’ampliació de dies, s’espera que la cita atregui més visitants. La presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Charo García, ha destacat que «la Feria de Abril de Bonavista és de les més importants de Catalunya i, a més de les activitats que s’hi duen a terme, també dinamitza el barri i el comerç de l’entorn». També ha afegit: «Passar de cinc a deu dies és una bona notícia, una oportunitat per gaudir-ne millor».

Les casetes romandran tancades els dies 29 d’abril i 2 de maig. Les atraccions de fira que s’instal·laran al recinte obriran tots el dies. 

Segells de reconeixement d’administració oberta