Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 L'alcalde Ricomà participa a l'Assemblea General del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat

L'alcalde Ricomà participa a l'Assemblea General del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat

L'alcalde Ricomà participa a l'Assemblea General del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat

L'entitat acorda establir un conveni de col·laboració amb l'Aliança de Civilitzacions de les Nacions Unides
19/11/2019

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha participat aquest cap de setmana a l'Assemblea General d'alcaldes i alcaldesses del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, celebrada dissabte al Museu d'Art Contemporani d'Eïvissa. A la trobada també hi ha estat present la consellera de Turisme, Laura Castel.

Els principals acords de l'Assemblea van ser: l'anunci de la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Aliança de Civilitzacions de les Nacions Unides; l'aprovació del pla operatiu de turisme per al 2020, amb l'agenda d'actes de difusió previstos per a tot el món, i l'aprovació del pressupost de l'entitat per al proper exercici, que puja a 990.000 euros.

Pel que fa a les accions de promoció previstes per a l'any vinent, es manté l'aposta per a mercats estratègics com França, Regne Unit i Alemanya, així com la potenciació de la presència en els nous mercats de l'Àsia, Estats Units i Canadà.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat està format actualment per quinze ciutats: Alcalá de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

Segells de reconeixement d’administració oberta