Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Lliurament del premi de la campanya «Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!»

Lliurament del premi de la campanya «Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!»

Lliurament del premi de la campanya «Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!»

A la campanya hi han participat 39 establiments i 1370 clients
Lliurament del premi de la campanya «Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!» Foto: Mauri
23/07/2019

La consellera de Comerç de l’Ajuntament, Maria José López, ha lliurat avui el premi de la campanya «Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!», que consisteix en un cap de setmana d’experiències a Tarragona per a dues persones.

La persona que gaudirà d’un cap de setmana d’experiències a Tarragona és Gaby Murphy, nord-americana, que està passant una temporada a la ciutat. Durant la seva estada, ha adquirit un producte a l’establiment Calçats 19 de la Part Alta,  que li va entregar la butlleta que ha resultat guanyadora.  

Des del projecte Cruises Amicvm i la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament es valora positivament el desenvolupament de la campanya, en la qual, a més dels comerciants i els restauradors adherits, hi han participat vuit empreses, que són  les que oferiran les activitats als guanyadors. El cap de setmana inclou àpats, una visita guiada amb ulleres de realitat virtual, una sortida amb veler i una nit en un hotel de luxe.

Més informació: http://www.tarragona.cat/gaudeix.

Segells de reconeixement d’administració oberta