Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Tarragona acull una jornada de formació adreçada a professionals dels mercats de Catalunya

Tarragona acull una jornada de formació adreçada a professionals dels mercats de Catalunya

Tarragona acull una jornada de formació adreçada a professionals dels mercats de Catalunya

Es farà el 30 de setembre a la Cooperativa Obrera de Tarragona
27/09/2019

Una cinquantena de persones, entre paradistes, personal tècnic, associacions de venedors i col·lectius vinculats als mercats tant de Tarragona com de la resta de Catalunya, participaran dilluns, 30 de setembre, a la jornada "Estratègies de màrqueting per a una parada de mercat".

La  sessió està organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, amb el suport d’ESPIMSA (Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals SA), gestora, entre d'altres, dels Mercats Municipals de Tarragona.

La jornada, que tindrà lloc a la Cooperativa Obrera de Tarragona, té com a finalitat donar eines comercials per atreure d’una manera innovadora i atractiva nous clients. Es parlarà sobre els nous formats comercials de les parades de mercats i es descriuran estratègies comercials i de màrqueting per construir nous relats i propostes de posicionament.

La formació anirà a càrrec d’Oriol Cesena, economista i expert en el camp del comerç i els mercats. Cesena combina la tasca de professor en màrqueting i distribució a diferents universitats catalanes amb la direcció de l’empresa FOCALIZZA, consultora especialitzada en el desenvolupament local i del comerç. És autor de manuals sobre comerç urbà i mercats i director del postgrau en Dinamització d’Espais Urbans de la Universitat de Girona.

Segells de reconeixement d’administració oberta