Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Tarragona Impulsa organitza una jornada sobre finances ètiques i innovació social

Tarragona Impulsa organitza una jornada sobre finances ètiques i innovació social

Tarragona Impulsa organitza una jornada sobre finances ètiques i innovació social

Serà el dijous 14 de novembre
05/11/2019

Tarragona Impulsa organitza el dijous 14 de novembre, a l’Espai Tabacalera, la jornada "Matí de finances ètiques i innovació social", en la qual es presentaran instruments de finançament ètic per a emprenedoria. Així mateix, es donaran a conèixer els projectes emprenedors que han participat en la 3a edició del programa "Tarragona innovació social" (TIS).

La consellera de Contractació, Turisme i Desenvolupament Econòmic, Laura Castel, inaugurarà a les 9.50 h una jornada que s’iniciarà amb una taula rodona on participaran entitats de l’àmbit de les finances ètiques, que donaran a conèixer instruments amb els quals s’impulsa l’emprenedoria i la innovació social, tot cercant un impacte positiu per als inversors i per a la societat.

A continuació tindrà lloc la presentació dels projectes emprenedors que han participat en la tercera edició del TIS, el primer programa d’acceleració de l’emprenedoria amb impacte social de la Catalunya Sud. Els projectes són:

 

Nom i cognoms: Gerard Isern Sabadí

Nom del projecte: NFOCUS365

Descripció del projecte: Programa per a joves d'entre 16 i 17 anys per fonamentar la creació o la consolidació d'actituds, mentalitats i hàbits molt més enfocats al desenvolupament personal per tal que desenvolupin una personalitat més robusta i enfocada a valors essencials com el propi lideratge i l'efectivitat personal.

 

Nom i cognoms: Ester Enrich Coma

Nom del projecte: Oníric, abraçant somnis

Descripció del projecte: Una empresa que impliqui literatura per crear escrits que transmetin valors, amb perspectiva de gènere i perspectiva social. Per fer llibres, escrits personalitzats, classes d'escriptura i seguiment literari com a eina de creixement personal, contacontes i jocs d'escriptura. Web: oniric.cat.

 

Nom i cognoms: William Alomoto

Nom del projecte: OriTec

Descripció del projecte: Projecte que busca crear impacte en tres sectors a través de l'aprenentatge de l'origami o papiroflèxia, donar feina a persones que estan excloses socialment i tenir proveïdors socialment compromesos amb el medi ambient fent servir productes amb origen reciclat.

 

Nom i cognoms: Gabriela Verónica, Fabón Arecchi i Marta Palomo Gálvez

Nom del projecte: Meditació i consciència corporal per a empreses

Descripció del projecte: Acompanyament emocional i psicocorporal individual i grupal. Oferim tallers i apliquem tècniques de respiració, relaxació, sensibilitat i consciència corporal per a gestionar l'estrès i l'ansietat, desenvolupar la concentració, millorar la gestió emocional i tenir una major consciència corporal a fi d'evitar tensions i contractures. Web: serintegral.es.

 

Nom i cognoms: Núria Baldrich Mora

Nom del projecte: MIRADES, facilitació de grups

Descripció del projecte: Ajudo organitzacions, xarxes i grups que creuen en les persones a aconseguir els objectius comuns que es proposen. Els hi ajudo facilitant reunions de treball altament efectives i dissenyant processos participatius de planificació estratègica per alinear-se a l’objectiu perseguit. Web: mirades.es.

 

Nom i cognoms: Sílvia Amato

Nom del projecte: De viaje con la felicidad

Descripció del projecte: Organització de viatges de descobriment personal per poder tenir una vida millor. Amb sessions de coaching en línia o vivencials, es treballa l'objectiu que es vol assolir durant el viatge, es fa el viatge i es fa un seguiment del resultat un cop finalitzat el viatge. Web: inviaggioconlafelicita.com.

 

Nom i cognoms: Adela Guillén Rodríguez

Nom del projecte: MEDITERRANEAN HOME STAGING

Descripció del projecte: Home Staging es una tècnica de marketing immobiliari que consisteix a preparar un habitatge en venda o lloguer perquè tingui una millor carta de presentació i així es pugui vendre abans i amb menys negociacions. Aquest mètode combina diferents disciplines: marketing, decoració, estilisme i fotografia. Web: mediterraneanhomestaging.com.

 

Nom i cognoms: Marie Ines Barrot

Nom del projecte: MiO_Mi Planeta Azul

Descripció del projecte: Un videojoc amb una intel·ligència artificial que analitza, juntament amb el jugador, els hàbits i l'hàbitat proposant mesures concretes individuals i col·lectives per ajudar al nostre planeta, monitoritzant-ne els resultats i premiant amb finançament les mesures més eficients. Juguem en un món virtual però canviem el món real.

 

Nom i cognoms: Helena Gomes Gameiro

Nom del projecte: YOUCATSUD

Descripció del projecte: El projecte YOUCATSUD té per objecte la creació d'una plataforma en línia i d'un festival pop up que presenta les noves creacions artístiques per ser desenvolupades a l'espai públic per creadors locals.

 

Nom i cognoms: Martín Vielba Óscar

Nom del projecte: STILO

Descripció del projecte: Difusió del patrimoni a partir de les noves tecnologies. Geolocalització de les troballes arqueològiques ocultes amb una fitxa individualitzada.

Segells de reconeixement d'administració oberta