Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Un total de 6.829 espectadors han assistit a l’espectacle Amfiteatrvm

Un total de 6.829 espectadors han assistit a l’espectacle Amfiteatrvm

Un total de 6.829 espectadors han assistit a l’espectacle Amfiteatrvm

El 46% dels assistents valora l'activitat amb un excel·lent
06/09/2019

Un total de 6.829 espectadors han assistit aquest mes d’agost a l’espectacle "Amfiteatrvm", la qual cosa representa un increment del 6% respecte a l’any 2018. D’aquests, un 46% dels assistents l’han valorat amb un excel·lent. La nota mitjana dels assistents és de 8,2. Els menors de 14 anys han estat els que millor han valorat l’espectacle, amb un 9,1.

De les enquestes fetes entre els assistents, un 70% han estat famílies, 3 de cada 4 espectadors procedeixen de fora de la ciutat de Tarragona i 1 de cada 4 és estranger. Més de la meitat del públic estranger provenia de França, seguit per Alemanya i Bèlgica. Pel que fa a la valoració de l’espectacle, la nota mitjana dels assistents és de 8,2. Els menors de 14 anys han estat els que millor han valorat l’espectacle amb un 9,1. Unes dades que s’afegeixen als bons resultats del visionat del documental Ingeniería Romana, ja que 1.722 persones van visitar l’amfiteatre per veure aquest audiovisual. Així mateix, la nota mitjana que va rebre la visita nocturna al monument amb el documental és de 9.1.

"Amfiteatrvm" és un producte cultural i turístic, en 4 , que fa valdre el patrimoni de Tarragona i la història de la ciutat. “L’objectiu és posicionar Tarragona com a ciutat Patrimoni Mundial capdavantera en la reinterpretació de la història a través de la recreació en viu i de les noves tecnologies”, explica la consellera de Turisme, Laura Castel. L’espectacle de gran format, que ha comptat amb la participació de 100 persones, s’ha programat tots els divendres i dissabtes del mes d’agost.

"Amfiteatrvm" és un espectacle total en el qual l’espectador retrocedirà en el temps per veure com Tàrraco es converteix en una petita Roma. Viurem com neix un amfiteatre, viatjarem per tot l’Imperi i descobrirem la història de Lupus, un gladiador disposat a lluitar per restablir una injustícia i assolir la glòria de la victòria.

Segells de reconeixement d’administració oberta