Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 Albert Jordà presenta aquest divendres el seu nou disc "La grandesa d’un silenci" a l’Espai Jove Kesse

Albert Jordà presenta aquest divendres el seu nou disc "La grandesa d’un silenci" a l’Espai Jove Kesse

Albert Jordà presenta aquest divendres el seu nou disc "La grandesa d’un silenci" a l’Espai Jove Kesse

Aquest concert forma part del cicle Cultura Kesse
Albert Jordà presenta aquest divendres el seu nou disc "La grandesa d’un silenci" a l’Espai Jove Kesse Albert Jordà
06/02/2020

La grandesa d’un silenci és el cinquè disc en solitari d’Albert Jordà, que es podrà veure i sentir aquest divendres, 7 de febrer, a les 21 h, a l’Espai Jove Kesse. L’àlbum conté vuit cançons escrites i produïdes pel mateix Albert Jordà i coincideix amb el desè aniversari de la publicació del seu primer treball.

Aquesta actuació forma part del cicle Cultura Kesse, la programació cultural de la temporada d’hivern del Servei Municipal de Joventut, que es fa en aquest equipament. Altres cites seran les obres de teatre Buenazos, el 28 de febrer, i First round de Las Fritas el 6 de març, l’espectacle de màgia Anselm & Jar, el 20 de març i l’habitual espectacle de final de trimestre de l’Aula de Teatre de l’Espai Jove Kesse, el 27 de març.

A més, es podran veure les exposicions "L’artista va a l’escola", de l’11 de febrer al 14 de març, on es mostren els resultats de l’edició de 2019 d’aquest projecte pedagògic que busca apropar l’art contemporani a les escoles i instituts; i "Hijras, les filles dels Kinnars", del 17 de març al 4 d’abril, un projecte fotogràfic d’Anna Lofi sobre la comunitat transgènere de l’Índia.

La programació està organitzada pel Servei Municipal de Joventut. Presta una especial atenció a les propostes sorgides del teixit cultural de la ciutat i es caracteritza per tenir un alt contingut innovador i participatiu. Els espectacles, concerts i presentacions es fan tots el divendres al vespre.

Segells de reconeixement d’administració oberta