Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 Aquest dilluns comença el Gran Sorteig de Reis organitzat per l'Ajuntament de Tarragona

Aquest dilluns comença el Gran Sorteig de Reis organitzat per l'Ajuntament de Tarragona

Aquest dilluns comença el Gran Sorteig de Reis organitzat per l'Ajuntament de Tarragona

L’acció es duu a terme conjuntament amb l’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping
Aquest dilluns comença el Gran Sorteig de Reis organitzat per l'Ajuntament de Tarragona Foto: David Oliete.
28/12/2020

La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb l’associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping, ha posat aquest dilluns en marxa el Gran Sorteig de Reis. Fins al 5 de gener, totes les persones que facin compres a qualsevol dels establiments adherits a l’app Som Comerç TGN que participin a la campanya podran participar al sorteig d’un dels 24 vals de compra per valor de 250 €, 800 € i 1.000 €, IVA inclòs, per a l’adquisició de vehicles de mobilitat personal (VMP) sostenible. 

El sorteig es realitzarà el dijous 7 de gener a les 10 del matí. La consellera María José López ha volgut destacar: "L’objectiu final del Gran Sorteig de Reis és impulsar les compres d’aquestes festes al comerç de proximitat i que d’aquesta manera pugui fer front a les conseqüències econòmiques de la pandèmia. A més ho fem potenciant la mobilitat sostenible a la ciutat".

Per participar-hi, cal que el client estigui registrat a l’aplicació i abans de fer el pagament a caixa s’haurà d’identificar a l’establiment com a usuari de l’aplicació a través del codi QR o amb el seu DNI. Un cop registrada la compra a l'App Som Comerç TGN, automàticament aquesta compra participarà al Gran Sorteig de Reis. Com més compres es facin als establiments adherits a l’App Som Comerç, més possibilitats d’aconseguir un dels vals de compra.

Els establiments participants disposaran d’un cartell per penjar a la porta que els identificarà com a participant al Gran Sorteig de Reis TGN i un display amb el codi QR per mostrar-lo al costat de la caixa registradora de la botiga i facilitar la identificació de client amb l’app.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta