Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 Arranca la campanya de promoció de l'aplicació mòbil Som Comerç TGN

Arranca la campanya de promoció de l'aplicació mòbil Som Comerç TGN

Arranca la campanya de promoció de l'aplicació mòbil Som Comerç TGN

Les persones que es registrin a l’app o ja estiguin registrades podran recollir una bossa de roba serigrafiada amb el logotip de la campanya a diferents establiments de la ciutat
05/11/2020

Ha començat una nova campanya de promoció de l’aplicació per a dispositiu mòbils Som Comerç TGN per tal de donar a conèixer l’aplicació als ciutadans i incentivar que se la descarreguin. Totes aquelles persones que es registrin a l’app o ja estiguin registrades podran recollir una bossa de roba serigrafiada amb el logotip Som Comerç TGN als següents establiments:  

  • Minimum: carrer Governador González, 16.
  • Chas & Chas Tea Co.: rambla Nova, 67.
  • El Señor Miyagi: Comte de Rius, 12.
  • Matalasseria Jordà: avinguda Catalunya, 22 C
  • Creoterapia: carrer Deltebre, 27 (La Granja).
  • Calzados Palma: carrer Nou, 25 (Bonavista).

Aquesta acció es complementa amb una campanya publicitària a les xarxes socials. 

L’aplicació és una iniciativa de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, que s'ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària per a que la puguin utilitzar al màxim rendiment. L'App Som Comerç TGN vol ajudar a impulsar el comerç local i és una eina de digitalització del sector. La situació generada per la COVID-19 ha fet que s'acceleri la necessitat de dotar al comerç local d'eines per afrontar el futur digital. L'aplicació té format IOS i Android per donar servei a tots els dispositius. Només cal descarregar-se l'aplicació, accedir com a nou usuari i gaudir dels descomptes que s'ofereixen. 

L'aplicació ofereix informació dels establiments, horaris, ubicació, contacte o els serveis que ofereixen. A la vegada que es poden veure les diferents gratificacions que fa cada comerç o bé els promocions puntuals que estan en actiu. Aquesta eina permet millorar la comunicació i les ofertes entre establiments i clients. 

Segells de reconeixement d'administració oberta