Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 Comerç TGN estrena perfils a Instagram i Facebook

Comerç TGN estrena perfils a Instagram i Facebook

Comerç TGN estrena perfils a Instagram i Facebook

Segons la consellera María José López amb aquestes eines es reforça l'objectiu de potenciar la digitalització del sector a la ciutat
12/11/2020

Aquesta setmana, la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona ha estrenat dos nous perfils a les xarxes socials: TgnComerç a Facebook i a Instagram. En aquest nous canals es comunicarà tot allò que fa referència al comerç a la ciutat, com els dies d’obertura, les jornades del sector, campanyes, ofertes de l’App SCTgn, etc. També donarà visibilitat als comerços urbans de proximitat de la ciutat. La consellera de Comerç, María José López, ha remarcat que “es tracta d’unes eines de comunicació 2.0 que ens serveixen d’altaveu de les iniciatives que es duen a terme al teixit comercial de la ciutat i que ajudaran tant als comerciants com als ciutadans”.  

Amb aquests nous perfils es reforça l'objectiu de potenciar la digitalització del comerç de la ciutat. Es tracta d’una aposta de la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona que a partir de la situació generada per la COVID-19 ha detectat la importància de dotar al comerç local d'eines per afrontar el futur digital.  

Seguiu i consulteu TGNomerç a Instagram.

Seguiu i consulteu TGNomerç a Facebook

 
Segells de reconeixement d’administració oberta