Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 El Club dels Tarraconins participa en la campanya 'Pinta el Comerç'

El Club dels Tarraconins participa en la campanya 'Pinta el Comerç'

El Club dels Tarraconins participa en la campanya 'Pinta el Comerç'

Els infants podran pintar durant les festes de Sant Magí un gran mural d'Edu Polo que s'exposarà complet al setembre a la plaça Verdaguer
28/07/2020

El Club dels Tarraconins uneix les seves forces amb la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona per portar a terme l'activitat Pinta el Comerç. Aquesta activitat, emmarcada dins de la campanya Som Comerç TGN, servirà per donar un impuls al comerç a través del disseny d'un mural gegant on es representen els indrets més icònics dels barris i del centre de la ciutat. El dissenyador del mural és Edu Polo.

Aquest gran mural es dividirà en sis peces i cada peça la pintaran els infants als diferents centres cívics.

El tret de sortida tindrà lloc el dia 12 d'agost en els centres cívics de Sant Salvador i de Sant Pere i Sant Pau. El dia 13, en els centres cívics de Torreforta i Bonavista, i  el dia 14 al vestíbul del Teatre Tarragona.

Al final s’ajuntaran les diferents peces del mural que en total farà sis metres de longitud i s’exposarà  el dia 5 de setembre, a la plaça Verdaguer, en el marc de la iniciativa Botigues al Carrer.

L’organització de l'acte va a càrrec de la Conselleria de Comerç amb la col·laboració de Club dels Tarraconins i la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona.

Per participar en l’activitat els nens i nenes s’han d’inscriure prèviament al web del Club dels Tarraconins.

 

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta