Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 L’Ajuntament de Tarragona organitza una gimcana d’aparadors

L’Ajuntament de Tarragona organitza una gimcana d’aparadors

L’Ajuntament de Tarragona organitza una gimcana d’aparadors

L’acció es durà a terme juntament amb l’Associació de Comerciants Via T Tarragona-Shopping
15/12/2020

La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants Via T Tarragona-Shopping, ha organitzat una gimcana d’aparadors de Nadal. Des del 14 de desembre fins al 4 de gener, els nens i nenes de 4 a 14 anys podran participar en aquesta activitat nadalenca. El guanyador o guanyadora podrà aconseguir una Play Station 5 amb quatre jocs

Aquest any la proposta és un joc de preguntes i respostes en anglès, de manera que els nens i nenes participin, juguin i aprenguin al mateix moment. S’han preparat tres rutes diferents. La primera és la ruta “Estudiar és fàcil”, que inclourà preguntes relacionades amb la ciutat. La ruta “La Martina Kids and us” estarà dedicada a les preguntes relacionades amb el Nadal. I finalment la ruta “Bill’s English School”, les preguntes de la qual estaran relacionades amb personatges de pel·lícules.

Per participar-hi cal tenir el full de ruta, que es podrà trobar a les botigues participants o descarregar al web de Via T a partir del 14 de desembre.

Per guanyar la gimcana s’han de fer les tres rutes i respondre correctament totes les preguntes. El guanyador o guanyadora de la gimcana s’endurà una nova Play Station 5 amb quatre jocs. A més, també es poden aconseguir els següents premis per cadascuna de les rutes: 

Premi “Estudiar és fàcil”: curs d’anglès Kids, nivell A1/A2 en grup reduït, de gener a març. Horari: divendres, de 17.30 a 19 h.

Premi “La Martina Kids and us”: una setmana de casal d’hivern / Setmana Santa / Estiu, quan li vagi millor a la família i segons la nostra disponibilitat.

Premi “Bill’s English School”: un curs en línia de noranta hores repartides en sis mesos.

Segells de reconeixement d'administració oberta