Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona ja ha pagat més del 85 % de les ajudes destinades als negocis afectats per la segona onada

L'Ajuntament de Tarragona ja ha pagat més del 85 % de les ajudes destinades als negocis afectats per la segona onada

L'Ajuntament de Tarragona ja ha pagat més del 85 % de les ajudes destinades als negocis afectats per la segona onada

El termini es va acabar el passat 11 de desembre i ja s’han concedit totes les subvencions mitjançant el decret de concessió i lliurament. Les ajudes d'entre 2.000 i 400 euros arribaran a 417 negocis de la ciutat
15/12/2020

El passat 11 de desembre va finalitzar el període de sol·licitud per aconseguir la subvenció destinada a aquells negocis afectats pel tancament de negocis a causa de la segona onada de la COVID-19 com bars, restaurants, cafès, sales d’espectacles, sales de ball i discoteques, instal·lacions esportives, centres de bellesa, casinos, bingos i salons recreatius i de joc.  

Durant aquest període s’han presentat un total de 418 sol·licituds, una de les quals va ser denegada per estar duplicada. A dia d’avui s’han concedit totes les sol·licituds presentades mitjançant un decret de concessió i lliurament. A més, només queda per tramitar el pagament de 48 sol·licituds, l’11,48 % del total. Des de l’Ajuntament de Tarragona s’ha fet un esforç per tramitar les sol·licituds en un temps rècord per tal que els empresaris disposin dels diners al més aviat possible. 

Per aconseguir l’ajuda els negocis havien d’estar ubicats a Tarragona i inscrits en les categories fiscals que s’adjuntaven a la convocatòria o s'havien d’haver vist obligats a tancar a causa del la resolució SLT/2546/2020. Les discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacles podien optar a una ajuda de fins a 2.000 €; els restaurants, cafeteries, bars i bars musicals de fins a 500 €, i els altres establiments de fins a 400 €. Aquestes subvencions són compatibles amb altres procedents d’altres institucions o entitats públiques o privades sempre que les ajudes no superin les pèrdues. 

Segells de reconeixement d'administració oberta