Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 L'app Som Comerç TGN arriba a 200 establiments adherits

L'app Som Comerç TGN arriba a 200 establiments adherits

L'app Som Comerç TGN arriba a 200 establiments adherits

L'aplicació per a dispositius mòbils inclou informació, descomptes i ofertes personalitzades
07/07/2020

Un total de 200 establiments i entitats de tot tipus (bellesa, salut, decoració, alimentació, restauració, etc.) ja formen part de l'aplicació Som Comerç TGN. Un app per donar suport al comerç local i fidelitzar la clientela amb beneficis directes. Acumular descomptes als comerços locals adherits és un dels avantatges principals.

L'aplicació té format IOS i Android per a donar servei a tots els dispositius. Només cal descarregar-se l'aplicació, accedir com a nou usuari i gaudir dels descomptes que s'ofereixen.

La iniciativa va néixer de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona que s'ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària per a que la puguin utilitzar al màxim rendiment. L'App Som Comerç TGN vol ajudar a impulsar el comerç local i és una eina de digitalització del sector. La situació generada per la COVID-19 ha fet que s'acceleri la necessitat de dotar al comerç local d'eines per afrontar el futur digital.

L'aplicació ofereix informació dels establiments, horaris, ubicació, contacte o els serveis que ofereixen. A la vegada que es poden veure les diferents gratificacions que fa cada comerç o bé els promocions puntuals que estan en actiu. Aquesta eina permet millorar la comunicació i les ofertes entre establiments i clients.

Els comerços que es vulguin adherir a l'aplicació trobaran tota la informació i formulari de registre al web de la Conselleria de Comerç.

Segells de reconeixement d'administració oberta