Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 L'App Som Comerç TGN ja arriba als 100 establiments inscrits

L'App Som Comerç TGN ja arriba als 100 establiments inscrits

L'App Som Comerç TGN ja arriba als 100 establiments inscrits

La nova eina vol combatre la situació generada per la COVID-19 en el sector i, a la vegada, contribuir a la digitalització dels comerços
25/05/2020

La nova app moneder Som Comerç TGN impulsada per la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona ja ha arribat als 100 establiments inscrits. L'aplicació per a mòbils està tenint molt d'interès pel comerç local, ja que serveix tant per a donar a conèixer productes i serveis com per poder oferir als usuaris promocions úniques i participar en campanyes municipals i d'associacions.

Els establiments que es vulguin inscriure han d'estar establerts a la ciutat de Tarragona i poden fer-ho mitjançant el formulari que trobaran al web www.tarragona.cat/AppSomComerçTGN.

A més, als comerciants se'ls farà una formació per poder treure el màxim rendiment de l'aplicació i se'ls bonificarà amb un ajut de 100 euros.

Aquesta eina s'ha implantat per a combatre la situació generada per la COVID-19 en el sector, a la vegada que contribueix en la digitalització dels comerços com a estratègia per encarar el futur del sector.

Per a més informació sobre a l'app Som Comerç TGN podeu accedir al web de l'aplicació. A més, els establiments que vulguin rebre informació sobre l’app es poden posar en contacte mitjançant el correu a somcomerctgn@tarragona.cat o trucar al telèfon 977 245 577.

Els termes i requisits d’aquest ajut estan publicats a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Tarragona

Segells de reconeixement d’administració oberta