Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 Tarragona Impulsa ofereix tallers d'orientació laboral a les persones en cerca de feina

Tarragona Impulsa ofereix tallers d'orientació laboral a les persones en cerca de feina

Tarragona Impulsa ofereix tallers d'orientació laboral a les persones en cerca de feina

Els tallers es faran a diversos centres cívics i espais per tal d’apropar-los a tota la ciutadania
26/02/2020

El servei d’orientació i intermediació laboral Tarragona Impulsa, de l’Ajuntament de Tarragona, ofereix càpsules formatives i tallers per a la cerca de feina. Durant les activitats formatives, que tenen com a objectiu contribuir a la inserció professional, els participants treballaran l'orientació laboral i les competències per accedir al mercat de treball.

La primera càpsula formativa tindrà lloc el 28 de febrer al Centre Sociocultural de la Part Alta, on es proporcionaran eines per cercar feina per al període de Setmana Santa. Les activitats formatives, que es duran a terme fins al juny, tindran lloc a diferents centres cívics i espais de la ciutat i a la seu de Tarragona Impulsa, a l'Espai Tabacalera.

Durant les càpsules i tallers, els participants treballaran aspectes com les estratègies per cercar feina per a les temporades de Setmana Santa o estiu; les habilitats i competències necessàries per accedir i consolidar un lloc de treball, així com la recerca de feina per Internet. També s’han dissenyat itineraris d’acompanyament en el procés de cerca de feina, que inclouen tant sessions formatives grupals com sessions d’assessorament individual.

El conseller d’Ocupació de l’Ajuntament, Manel Castaño, ha explicat que "aquest projecte permet donar eines d'autonomia als participants i ajuda a millorar l’ocupabilitat a veïns i veïnes  de Tarragona que necessiten suport professional en la cerca de feina”. En aquesta edició, els tallers s’ofereixen a la seu de Tarragona Impulsa (Espai Tabacalera) i als centres cívics i espais de la Part Alta, Campclar, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. Durant l’any passat, unes 250 persones van participar en aquestes accions formatives.

Les accions formatives al Centre Sociocultural de la Part Alta i Espais de Trobada de Campclar estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris.

Més informació i inscripcions a la web de l’Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta