Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2020 Tarragona serà present a la Fira Internacional de Turisme Fitur 2020

Tarragona serà present a la Fira Internacional de Turisme Fitur 2020

Tarragona serà present a la Fira Internacional de Turisme Fitur 2020

La ciutat es promocionarà a l’estand de la Costa Daurada del 22 al 26 de gener
21/01/2020

Tarragona és present a FITUR, la Fira Internacional de Turisme més important d’Espanya i una de les més destacades del món. Tindrà lloc a Madrid des de demà dimecres, 22 de gener, fins a diumenge, 26, i enguany arriba a la 40a edició. Tarragona es promocionarà dins de l’estand de la Costa Daurada, al pavelló 7 (stand 7B07 / 09).

Durant els tres primers dies tindrà lloc una intensa agenda, amb 25 actes, presentacions i reunions amb agents i organismes de gestió turística, partners, turoperadors i empreses turístiques, tant de manera individual com amb el Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España (que celebrarà l’Assemblea d’Alcaldes divendres, 24). En destaquen la presentació el dia 22 del projecte Movie Travel (ruta europea de turisme cinematogràfic presentada amb anterioritat a Barcelona i de la qual Tarragona forma part a través de la Tarragona Film Office com a prova pilot); la continuació de les reunions amb la institució European Cities Marketing; l’acord de col·laboració amb Renfe per a la promoció del servei de Renfe Viajeros i de Tarragona com a destinació de turisme congressual, i una trobada amb l’Organització Mundial del Turisme per iniciar els passos per a l’adhesió de Tarragona a l’entitat, tots el dia 23.

Durant aquests primers dies l’estand de la Costa Daurada romandrà obert de 10 a 19 h, mentre que els dies d’obertura de la fira al públic en general (dissabte i diumenge, 25 i 26) l’horari serà de 10 a 20 dissabte i de 10 a 18 h diumenge.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Laura Castel, valora molt positivament la presència de Tarragona a FITUR “aprofitant els recursos que ofereix la marca i l’estand de la Costa Daurada” i la important agenda d’actes, presentacions i reunions previstes, que ajuden a “aconseguir els socis adequats per promocionar intensament la ciutat i els atractius que la converteixen en destinació turística ideal els 365 dies de l’any”.  

 

Avui dimarts comença l’agenda prèvia de reunions

Avui dimarts, 21, dia previ a la fira, ja ha començat l’agenda prèvia de reunions: la presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Laura Castel, participa a Ifema al X Foro Exceltur (que enguany porta per lema "El turismo: creando valor, construyendo futuro") i a l’Assemblea General de Ciudades AVE.

Segells de reconeixement d’administració oberta