Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 A partir d'aquest divendres ja es podran sol·licitar les noves ajudes per a les activitats d'oci nocturn

A partir d'aquest divendres ja es podran sol·licitar les noves ajudes per a les activitats d'oci nocturn

A partir d'aquest divendres ja es podran sol·licitar les noves ajudes per a les activitats d'oci nocturn

Es tracta de subvencions de fins a 7.500 euros i amb un pressupost total de 60.000 euros
09/09/2021

A partir de d'aquest divendres ja es poden començar a tramitar les subvencions destinades a aquelles activitats d’oci nocturn que s’han vist afectades pels tancaments decretats per fer front a la pandèmia del coronavirus: especialment discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacles. Les empreses del sector podran optar a una ajuda de fins a 7.500 € amb un pressupost total de 60.000 euros. tal com ha volgut destacar el conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny: "Hem volgut oferir una nova ajuda a aquelles empreses que estan patint les actuals restriccions per tal de pal·liar la seva situació. A més, hem treballat per aconseguir quantitats importants i simplificar i agilitzar els tràmits per tal que puguin disposar d'aquest import el més aviat possible". 

Per tal d’optar a la subvenció les empreses hauran de presentar una declaració responsable ratificant que la seva activitat s’ha vist afectada per les mesures imposades a conseqüència de les Resolucions de Salut SLT/1840/2020 (i posteriors ordres de pròrroga o ampliació), que es tracta d’empreses incloses a l’epígraf IAE 969.1 o que acrediten amb la corresponent llicència municipal que el seu horari d’obertura és vespertí-nocturn. A més, les empreses s’hauran de comprometre a no donar de baixa l’activitat, com a mínim fins a 31 de desembre de 2022 i a destinar la subvenció a la finalitat prevista. A més de la declaració responsable, els interessats hauran de presentar la documentació necessària i omplir la sol·licitud a través seu electrònica municipal. Els interessats podran fer les seves sol·licituds fins al 15 d’octubre.  

Per a més informació consulteu-ne els detalls a la Seu Electrònica municipal

Segells de reconeixement d'administració oberta