Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 Comerç engega els actes més tradicionals

Comerç engega els actes més tradicionals

Comerç engega els actes més tradicionals

El Tió de Nadal, l’espectacle del Pare Noel i els Follets Màgics recorreran la ciutat
Comerç engega els actes més tradicionals Foto: Manel R. Granell.
23/12/2021

Els actes més tradicionals de Nadal organitzats per la Conselleria de Comerç arrenquen aquests dies. El Tió de Nadal, una figura mida XL, continua itinerant pels diversos eixos comercials. Si ahir se’l va veure a Sant Salvador, avui serà a La Granja i a Boscos. El 24 de desembre serà de 17.30 a 20.30 h a la plaça Imperial Tàrraco. “Continuem omplint de vida els carrers i places del centre i dels barris amb accions que combinen la tradició nadalenca amb nombrosos actes i propostes culturals que la ciutat viurà enguany per primera vegada. El principal objectiu és continuar estimulant el comerç de proximitat amb actuacions consensuades amb el sector”, apunta el conseller de Comerç, Dídac Nadal.

També aquests dies arranca l’espectacle itinerant per diversos eixos comercials on el Pare Noel arribarà acompanyat dels seus follets i música en directe: 

  • Divendres 24 matí. 11 a 13 h. La Granja - Campclar. Inici: Carrer Gran Canàries, Illes Balears, Amposta, Riu Glorieta, Riu Fluvià, Prades, Riu Segre i Rambla de Ponent.
  • Divendres 24 a la tarda. 18 a 20 h. Diferents llocs de la ciutat (nucli urbà nord) Inici: Pla de la Seu, Carrer Major, Baixada de Misericordia, Portalet, Rambla Vella, Sant Agustí, Rambla Nova, Carrer Unió, Gobernador Gonzalez, Plaça Corsini, Lleida, Plaça Ponent, Prat de la Riba, Ramón i Cajal, Font del Centenari, Antoni Rovira i Virgili, Avd. Catalunya, Estanislau Figueres, Sant Fructuós, Plaça de la Font, Cós del Bou, Baixada de la Peixeteria, Plaça del Rei, Santa Anna, Fórum i Plaça de les Cols.

Així mateix, també fins el 24 de desembre hi haurà els Follets Màgics. Es tracta d’un gran nombre de ballarins que cantaran i ballaran també pels principals carrers comercials.

  • 24/12/2021 11:00 a 13:00 Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau - Rambla.
  • 24/12/2021 17:00 a 19:00 La Granja i Campclar.

Continua l’Escenari Amic/ga Invisible

A banda, continuen altres de les activitats programades com l’Escenari de l’Amic/a invisible que segueix acollint nombrosos espectacles d’entitats de la ciutat.

  • 23 de desembre a les 18 h: Continua el cicle ‘Nadal Musical’ amb col·laboració amb la Via T. Aquest cop puja a l’escenari l’escola de musica moderna Aula Músics.
Segells de reconeixement d'administració oberta