Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 Els Mercats obren una convocatòria per a la realització d'una intervenció visual i plàstica al Mercat de Bonavista

Els Mercats obren una convocatòria per a la realització d'una intervenció visual i plàstica al Mercat de Bonavista

Els Mercats obren una convocatòria per a la realització d'una intervenció visual i plàstica al Mercat de Bonavista

L’obra de l’artista escollit decorarà les parets d’un mòdul del mercadet. La iniciativa s’afegeix a les accions de millora que s’estan duent a terme a l’espai des de fa temps.
Els Mercats obren una convocatòria per a la realització d'una intervenció visual i plàstica al Mercat de Bonavista Foto: David Oliete - Mercats de Tarragona
16/06/2021

Els Mercats de Tarragona impulsen un concurs públic per la realització d’una actuació visual i plàstica al Mercat de Bonavista. Concretament, la proposta escollida decorarà el mòdul que actualment envolta els contenidors de reciclatge del mercadet. La iniciativa pretén contribuir al foment de l’art urbà i s’emmarca en les diferents actuacions de millora que des de fa temps s’estan impulsant al Mercadet.

Un tribunal format per representants de l’empresa de Mercats i de l’Associació de Veïns de Bonavista valorarà els treballs presentats i escollirà la proposta guanyadora, que rebrà una compensació econòmica de 500 euros. El segon i tercer classificats rebran 150 i 100 euros, respectivament.

Les propostes visuals que es presentin han de ser originals i inèdites i no poden haver estat presentades en concursos previs. Els criteris de valoració que tindrà en compte el jurat es basaran en la qualitat tècnica i artística, l’impacte visual, la capacitat comunicativa, la creativitat, l’originalitat i la versatilitat per adaptar-se a la seva ubicació. Les propostes es poden presentar en sobre tancat fins el proper 16 de juliol a les 14.00h.

El president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha subratllat que “la dignificació i revitalització del Mercat de Bonavista és una de les màximes prioritats de l’empresa. Aquesta actuació se suma a la resta d’accions de millora que s’han fet en els darrers mesos i entre les quals destaquen la creació de lavabos públics i d’un nou espai d’aparcament, la instal·lació d’una pèrgola i els nous contenidors de recollida selectiva. Continuem millorant la imatge d’aquest mercat amb proposta moderna i participativa alineada amb els valors de l’empresa de Mercats de Tarragona”.

Les bases de la convocatòria es poden consultar al taulell d’anuncis d'aquest web: https://bit.ly/2RpETvz

Segells de reconeixement d’administració oberta