Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 La Conselleria de Comerç comença les formacions als establiments adherits a la campanya de Bons Comerç TGN

La Conselleria de Comerç comença les formacions als establiments adherits a la campanya de Bons Comerç TGN

La Conselleria de Comerç comença les formacions als establiments adherits a la campanya de Bons Comerç TGN

La iniciativa oferirà ajudes directes a la ciutadania en format de bons descompte
28/09/2021

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona ha començat a realitzar les sessions formatives a tots aquells establiments que ja s’han adherit a la campanya de Bons Comerç TGNA que pròximament entrarà en funcionament per a la ciutadania.  

Es tracta de reunions individualitzades o en format col·lectiu, tant de forma presencial com telemàtiques, a càrrec de la conselleria, que tenen com a objectiu donar a conèixer el sistema de gestió i validació dels tiquets de compra, quan els Bons Comerç TGNA entrin en funcionament. Com a complement de la formació, tots els establiments adherits disposaran d’una guia ràpida sobre l’ús de la plataforma i de vídeo tutorials per resoldre tots els dubtes.  

Actualment, la campanya de Bons Comerç TGNA es troba en la fase d’adhesió d’establiments comercials, de serveis, hosteleria i restauració de la ciutat que vulguin participar a la iniciativa comercial.  

L’objectiu és fomentar el comerç de la ciutat a través d’ajudes directes en format de bons descompte.  

Tots aquells negocis que vulguin formar part de la campanya poden formalitzar el registre a través del web. Per qualsevol dubte, es poden posar en contacte amb la conselleria a través dels telèfons 977 245 777 / 663 732 020 o al correu electrònic bonstgn@tarragona.cat   

Segells de reconeixement d'administració oberta