Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 La Conselleria de Comerç organitza una jornada formativa a l'alumnat de l'Institut Vidal i Barraquer

La Conselleria de Comerç organitza una jornada formativa a l'alumnat de l'Institut Vidal i Barraquer

La Conselleria de Comerç organitza una jornada formativa a l'alumnat de l'Institut Vidal i Barraquer

Els estudiants d’aquest centre seran els encarregats de realitzar una macroenquesta entre tots els comerços de la ciutat
08/10/2021

La Conselleria de Comerç ha realitzat una jornada formativa al Palau de Congressos als 50 alumnes del grau de Gestió de Vendes i Espais Comercials de l’Institut Vidal i Barraquer. Aquests estudiants seran els encarregats de realitzar una macroenquesta entre tots els comerços de la ciutat, a partir del 18 d’octubre.  

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha destacat que “estem molt agraïts a l’Institut Vidal i Barraquer per la seva col·laboració i als alumnes per la bona predisposició”. D’altra banda, ha recordat que la macroenquesta al teixit comercial de la ciutat és una de les accions prioritàries dins dels eixos estratègics de la conselleria. “Aquesta eina ha de ser la base per establir una comunicació directa i constant entre els comerços i la conselleria”, ha dit Nadal, qui també ha destacat que “l’estudi ha de permetre elaborar una radiografia actualitzada i realista d'un sector que ha patit moltíssim durant els darrers mesos”.  

Aquesta acció forma part del conveni de col·laboració signat per la Conselleria de Comerç i l’Institut Vidal i Barraquer per tal de promoure investigacions, treballs, activitats i propostes per a la millora del desenvolupament del comerç urbà i de proximitat, a través d'actuacions conjuntes que reverteixin en benefici de les petites i mitjanes empreses comercials i de la cohesió territorial en l'àmbit de l'Ajuntament. 
 

Segells de reconeixement d’administració oberta