Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 La pastissera Gessamí Caramés signarà llibres el 16 de març amb motiu del doble aniversari dels Mercats de Tarragona

La pastissera Gessamí Caramés signarà llibres el 16 de març amb motiu del doble aniversari dels Mercats de Tarragona

La pastissera Gessamí Caramés signarà llibres el 16 de març amb motiu del doble aniversari dels Mercats de Tarragona

Dimarts se celebren 4 anys de la inauguració del nou edifici del Mercat Central i 39 anys de la obertura del Mercat de Torreforta
La pastissera Gessamí Caramés signarà llibres el 16 de març amb motiu del doble aniversari dels Mercats de Tarragona La cuinera Gessamí Caramés. Foto: Editorial Cossetània.
12/03/2021

La cuinera Gessamí Caramés visitarà la ciutat el proper dimarts 16 de març amb motiu del doble aniversari dels Mercats de Tarragona: el mateix dia se celebren els 4 anys de la inauguració del nou edifici del Mercat Central i els 39 anys de la obertura del Mercat de Torreforta.

La cuinera de l’Ametlla de Mar signarà el seu darrer llibre Meleta de romer, editat per Cossetània, al Mercat de Torreforta a partir de les 11 del matí i al Mercat Central de Tarragona a partir de les 12 del migdia.

Activitats al Mercat de Torreforta

D’altra banda, la Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta no s’ha volgut perdre la celebració del doble aniversari i ha programat diferents accions culturals a l’interior del Mercat de Torreforta.

A les 10 del matí s’inaugurarà l’exposició fotogràfica que el col·lectiu Photo Km0 va impulsar amb motiu del Dia Internacional de les Dones, així com l’aparador de temàtica fotogràfica d’una de les parades del Mercat. A més, fins les 14.00h estarà operatiu el servei de préstec a la paradeta de Bibliomercat. Per últim, la Biblioteca Pepita Ferrer també programarà un taller fotogràfic familiar amb el fotògraf tarragoní Pep Escoda el divendres 26 de març.

Els Mercats, punt neuràlgic

El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha destacat que “els Mercats de Tarragona estem de celebració amb aquest doble aniversari al Mercat Central i el Mercat de Torreforta. La situació actual no permet fer una gran celebració però hem trobat una forma simbòlica de posar en valor aquesta efemèride”.

“En el cas del Mercat Central veiem com, quatre anys després d’estrenar el nou edifici, s’ha convertit en un punt neuràlgic de la ciutat i un centre de referència no només des d’un punt de vista de l’alimentació, sinó també cultural i social”.

D’altra banda, Nadal també ha afegit que “em sento especialment orgullós de celebrar el 39è aniversari del Mercat de Torreforta, un mercat que ha viscut moments molt complicats però que en la nova etapa de Mercats de Tarragona ha sabut reinventar-se i renéixer com a eix dinamitzador del barri”.

Sobre Gessamí Caramés

Nascuda a l’Ametlla de Mar, Gessamí Caramés és graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Rovira i Virgili i va estudiar a l’Institut Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils. És presentadora del programa Cuines de TV3.

Segells de reconeixement d'administració oberta