Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 La Setmana Santa també es viu enguany als Mercats de Tarragona

La Setmana Santa també es viu enguany als Mercats de Tarragona

La Setmana Santa també es viu enguany als Mercats de Tarragona

Un recull de fotografies i una exposició del vestuari de les diferents confraries de la ciutat llueixen aquests dies al Mercat Central i al Mercat de Torreforta
La Setmana Santa també es viu enguany als Mercats de Tarragona Foto: David Oliete - Mercats de Tarragona.
30/03/2021

La Setmana Santa tarragonina també es viurà enguany a l’interior dels Mercats de Tarragona. Gràcies a una col·laboració amb l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta aproparan a la ciutadania aquesta important tradició tarragonina a través d’un recull fotogràfic i d’una exposició del vestuari de les diferents confraries de la ciutat.

D’una banda, l’interior del Mercat Central i del Mercat de Torreforta acull una selecció de més de 90 fotografies de la Setmana Santa tarragonina dels darrers anys. De l’altra, una representació de peces de vestuari de les 13 confraries de la ciutat s’han repartit entre els dos mercats públics. Ambdues exposicions es podran visitar fins el proper 5 d’abril.

El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha manifestat que “volem que els Mercats de Tarragona siguin un reflex del batec de la ciutat, del seu calendari popular, cultural i festiu. La Setmana Santa és una data molt assenyalada per a Tarragona. Per aquest motiu aquest any hem volgut col·laborar amb l'Agrupació d’Associacions de Setmana Santa per retre homenatge a la tradició i les entitats que la fan possible, malgrat les complicades circumstàncies d'aquest any".

Segells de reconeixement d'administració oberta