Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 La Sindriada solidària de Sant Magí es viurà als Mercats el dissabte 14 d'agost

La Sindriada solidària de Sant Magí es viurà als Mercats el dissabte 14 d'agost

La Sindriada solidària de Sant Magí es viurà als Mercats el dissabte 14 d'agost

Al Mercat Central i al Mercat de Torreforta es podran comprar talls de síndria per col·laborar amb la campanya #AlimentsAmbCor de la Creu Roja. La iniciativa, que servirà per adquirir aliments frescos per a famílies vulnerables, compta amb el suport de BASF i Nunhems
La Sindriada solidària de Sant Magí es viurà als Mercats el dissabte 14 d'agost Foto: Mercats de Tarragona
11/08/2021

Els Mercats de Tarragona viuran un any més el Sant Magí més solidari. El proper dissabte 14 d’agost d’11.30 a 13.30 h, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta organitzaran la sindriada solidària. Amb la compra d’un tall de síndria per 1€ s’entregarà un obsequi i es col·laborarà amb la campanya #AlimentsAmbCor de la Creu Roja. Els diners recollits serviran per adquirir producte fresc als Mercats de Tarragona per a famílies vulnerables. La iniciativa compta amb el suport de BASF i Nunhems.

El president de l'empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha celebrat que "amb la d'enguany ja seran quatre les edicions de la Sindriada solidària que es viuen als Mercats". En aquest sentit, ha destacat que "som molt conscients de la responsabilitat social que tenim com a empresa municipal, per això hem apostat per incrementar les col·laboracions amb entitats socials, ja que des de l’esclat de la pandèmia s'ha evidenciat més que mai la importància del servei públic dels mercats com a proveïdors de productes frescos i de primera necessitat".

Tres exposicions als Mercats

Durant les festes de Sant Magí són diverses les exposicions que es podran visitar als Mercats de Tarragona. D’una banda, el Mercat de Torreforta acull fins el 21 d’agost l’exposició “Edu Polo, 10 anys dibuixant la festa”, una retrospectiva d’una dècada de cartellera festiva a la ciutat.

D’altra banda, al vestíbul principal del Mercat Central s’hi pot visitar l’exposició “Tarragona sota el mar“ de la Societat d'Exploracions Submarines de Tarragona fins el 21 d’agost, mentre que l’exposició “Moviment social a Tarragona”, de la Fundació Mare Terra amb imatges del fotògraf Àngel Catena, estarà exposada al vestíbul -1 del mateix Mercat fins el 31 d’agost.

Segells de reconeixement d’administració oberta