Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona col·labora amb l'Institut Vidal i Barraquer en el disseny del projecte Fòrum Tàrraco Client

L'Ajuntament de Tarragona col·labora amb l'Institut Vidal i Barraquer en el disseny del projecte Fòrum Tàrraco Client

L'Ajuntament de Tarragona col·labora amb l'Institut Vidal i Barraquer en el disseny del projecte Fòrum Tàrraco Client

Aquest programa de fidelització vol estimular la compra de proximitat, tant als establiments físics com en els canals en línia
15/02/2021

La Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, dins el marc del conveni de cooperació establert amb l'IES F. Vidal i Barraquer, ha plantejat als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Gestió de vendes i espais comercials, el repte de desenvolupar el projecte Fòrum Tàrraco Client (FTC).

Aquesta tasca, emmarcada dins l'estratègia de reactivació comercial de la ciutat, té com a objectiu dissenyar un programa de fidelització per a aquelles persones compromeses amb el consum local a Tarragona. És important remarcar la complexitat del projecte, en el qual els alumnes hauran de definir un pla de fidelització que englobi el petit comerç, grans marques i operadors, el sector de la hostaleria i la restauració, així com altres serveis que conformen el teixit comercial de Tarragona. 

El propòsit del FTC és enfortir i consolidar el comerç de Tarragona, estimulant a la compra de proximitat, tant en els establiments físics com en els canals en línia dels comerços de la ciutat. D’aquesta manera, es premiaria a la ciutadania en el seu compromís de compra i consum mensual en comerç de Tarragona amb accés preferencial a un ampli catàleg de productes i serveis premium.

Els alumnes, un cop escollit el projecte més adient entre tots els que hagin valorat i debatut, realitzaran la presentació d'aquest davant diverses entitats i agents econòmics de la ciutat, així com l'equip tècnic de la Conselleria de Comerç, encapçalat per la consellera María José López.

La construcció d'aquesta eina de fidelització i d'estímul competiu ha d'ajudar a mantenir i impulsar una oferta comercial rica, diversa i de proximitat a Tarragona. El repte és important i la implicació amb el comerç tarragoní il·lusiona l'alumnat del cicle formatiu del Vidal i Barraquer.  

La col·laboració entre la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona i l'Institut Francesc Vidal i Barraquer, s'inicia al 2016, amb la signatura de conveni de cooperació, i segueix donant els seus fruits, amb realització de pràctiques d'alumnes al Departament de Promoció Comercial (ara interrompudes per la pandèmia COVID), i amb la realització d'altres projectes d'àmbit comercial, que projecten i ajuden a inserir els alumnes de cicles de comerç i màrqueting de l'institut en el món laboral. 

Segells de reconeixement d’administració oberta