Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 L'aplicació Som Comerç Tgn engega sortejos d'entrades per incentivar el comerç local

L'aplicació Som Comerç Tgn engega sortejos d'entrades per incentivar el comerç local

L'aplicació Som Comerç Tgn engega sortejos d'entrades per incentivar el comerç local

Les botigues de la ciutat ja fidelitzen més de mil usuaris d'aquesta eina per a dispositius mòbils
27/01/2021

Els usuaris de l’aplicació per a dispositius mòbils Som Comerç TGN poden, a partir d'aquest dimecres, participar en el sorteig de dues invitacions per a l’espectacle Mi padre flipa, de Martita de Graná, que se celebrarà al Palau de Congressos el 4 de febrer a les 17.30 h. Per participar-hi només hauran de fer compres amb l’app als comerços adherits entre el 27 de gener i el 29 de gener. El sorteig es farà a través de l’app el proper 1 de febrer, a les 10 h. Hi haurà un guanyador que rebrà les dues invitacions. Aquest concurs és el primer d’aquestes característiques però es preveu que se’n vagin fent periòdicament per tal de contribuir a la dinamització del comerç de proximitat de la ciutat. 

L’ aplicació Som Comerç Tgn, que ja arriba a més de mil usuaris a la ciutat, és una iniciativa de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona que s'ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària per a que la puguin utilitzar al màxim rendiment. L'app Som Comerç TGN vol ajudar a impulsar el comerç local i és una eina de digitalització del sector. La situació generada per la COVID-19 ha fet que s'acceleri la necessitat de dotar al comerç local d'eines per afrontar el futur digital.

Vegeu-ne les bases de participació aquí

Segells de reconeixement d’administració oberta