Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 L'escenari de l'Amic Invisible i el tobogan de gel, les novetats de la campanya de Nadal d'aquest cap de setmana

L'escenari de l'Amic Invisible i el tobogan de gel, les novetats de la campanya de Nadal d'aquest cap de setmana

L'escenari de l'Amic Invisible i el tobogan de gel, les novetats de la campanya de Nadal d'aquest cap de setmana

L’escenari s’inaugurarà aquest dissabte al matí de 10 a 14 h, amb un taller de pintar cares per als nens i nenes a càrrec de l’Institut Cal·lípolis
L'escenari de l'Amic Invisible i el tobogan de gel, les novetats de la campanya de Nadal d'aquest cap de setmana Les entitats o comerços que ho desitgin, poden proposar la seva activitat sobre l’escenari.
02/12/2021

L'escenari de l'Amic Invisible i un tobogan inflable de 40 metres són les dues grans novetats del cap de setmana, organitzades per la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona i emmarcades en la campanya de dinamització comercial de Nadal.

Des d'aquest dissabte 4 de desembre i fins al pròxim dia 23, l'escenari de l'Amic Invisible estarà instal·lat a la Rambla Nova, entre les fires de Nadal i d'Artesania. Es tracta d’un espai de difusió cultural i comercial obert a totes les entitats, corals, escoles, artistes de la ciutat, etc. que vulguin fer el seu espectacle, actuació o mostrar els productes del seu comerç o negoci. A banda de l’escenari, hi haurà dues casetes de fusta a disposició de les entitats i comerços.

L’escenari s’inaugurarà aquest dissabte al matí de 10 a 14 h, amb un taller de pintar cares per als nens i nenes a càrrec de l’Institut Cal·lípolis que es repetirà diumenge al matí i a la tarda de 17 a 20 h. Dissabte a la tarda, a les 18 h, se celebrarà un concert de nadales flamenques a càrrec de l’Associació cultural i folklòrica andalusa de Tarragona. Diumenge a la tarda, a les 19 h, l’escenari acollirà un recital líric d’òpera i sarsuela, amb una soprano, tenor i baríton acompanyats d’un piano.

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha destacat que aquest espai "té com a objectiu omplir els carrers. En aquesta ocasió, la novetat és que l'escenari lliga la dinamització comercial amb la promoció cultural. Aquest espai de la ciutat serà un motor de dinamització durant les pròximes setmanes i un escenari per donar veu als artistes locals, així com a entitats i comerços de la ciutat".

Totes les entitats o comerços que desitgin proposar la seva activitat sobre l’escenari poden enviar un correu electrònic a amicinvisibletgn@gmail.com

Tobogan Gegant itinerant

Un altre dels atractius del Nadal enguany a Tarragona serà sens dubte l'Snow Slide, un tobogan inflable gegant de 40 metres, que simula un tobogan de gel i que anirà itinerant per cinc punts de la ciutat que són:

  • Sant Pere i Sant Pau (4 de desembre)
  • Vall de l’Arrabassada (5 de desembre)
  • Plaça Mitja Lluna (6 de desembre)
  • Mercat de Torreforta (7 de desembre)
  • Plaça Cronista Sessé (8 de desembre)

L’horari serà d’11 a 14 h i de 18 a 21 h, i s’hi podrà accedir de forma gratuïta, sense invitació.

Així mateix, el passat cap de setmana ja van engegar els Tallers Màgics, que continuaran aquest cap de setmana en diferents punts de la ciutat per tal d’ensenyar als nens i nenes de Tarragona a fer els seus propis instruments musicals. Per participar en els tallers, cal apuntar-se a través del perfil de Facebook de la conselleria de Comerç de Tarragona a: https://www.facebook.com/TGNComerc

Segells de reconeixement d'administració oberta