Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 L'exposició "Tarragona sota el mar", al Mercat Central fins al 21 d'agost

L'exposició "Tarragona sota el mar", al Mercat Central fins al 21 d'agost

L'exposició "Tarragona sota el mar", al Mercat Central fins al 21 d'agost

L'exposició "Tarragona sota el mar" està formada per una maqueta del parc subaquàtic, un audiovisual i un recull d'imatges de la Societat d'Exploracions Submarines de Tarragona i es pot visitar al vestíbul principal del mercat
L'exposició "Tarragona sota el mar", al Mercat Central fins al 21 d'agost Imatge: Presentació exposició "Tarragona sota el mar". Representants de la Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona, Manel Salcedo i Ana Belén Martín, acompanyats del president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal.
29/07/2021

El Mercat Central acull fins al proper 21 d’agost l’exposició “Tarragona sota el mar”, organitzada per la Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona. La mostra és un recull visual i subaquàtic de la costa tarragonina. Entre totes les imatges s’hi poden trobar un gran nombre d'espècies marines com peixos, crustacis o nudibranquis, part de la flora subaquàtica de la costa de Tarragona (amb més de 200 espècies catalogades) que es genera gràcies a les estructures col·locades per actuar com a biòtops, així com una bona quantitat de derelictes (restes de vaixells), entre ells el vaixell anomenat Dragonera.   

L’exposició està formada per una maqueta del parc subaquàtic, un audiovisual amb imatges d’immersions a la costa tarragonina i un recull de fotografies. Es pot visitar al vestíbul principal del Mercat Central fins el 21 d’agost, de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00 h. 

El president de l’empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha agraït a l’entitat haver triat el Mercat Central com a escenari de l’exposició fotogràfica i ha recordat que “des de fa temps, és habitual veure exposicions als mercats públics de Tarragona ja que volem que, més enllà de les necessitats dels nostres usuaris, venir a comprar als mercats i mercadets esdevingui una experiència”. En aquest sentit, ha insistit en el fet que “sempre hem tingut clar que els Mercats i mercadets municipals han d’esdevenir eixos dinamitzadors des d’un punt de vista social i cultural”

 

Segells de reconeixement d’administració oberta