Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 L'impacte econòmic sobre el petit comerç dels Bons Comerç TGN és d'1.200.000 euros

L'impacte econòmic sobre el petit comerç dels Bons Comerç TGN és d'1.200.000 euros

L'impacte econòmic sobre el petit comerç dels Bons Comerç TGN és d'1.200.000 euros

Dues terceres parts dels bons ja s’han consumit però cada dia es posen en circulació els que no s'han gastat en el temps habilitat
30/11/2021

Dues terceres parts de tots els Bons Comerç TGN disponibles (65%) ja s’han consumit, la qual cosa representa un impacte econòmic sobre el petit comerç d’1.227.851,79 euros. Es tracta d'unes xifres que valora molt positivament el conseller de Comerç, Dídac Nadal. “Les estimacions inicials eren d’1.500.000 euros d’impacte econòmic, per la qual cosa la xifra inicial se superarà amb escreix. La iniciativa municipal dels bons comerç s’ha demostrat que és un dels millors estímuls econòmics. Ajudar a la reactivació econòmica i aconseguir que Tarragona torni a posicionar-se entre les millors ciutats on anar a comprar són els objectius clau de la Conselleria de Comerç. Tenim uns mercats municipals amb un producte de moltíssima qualitat i també establiments i petit comerç que marquen la diferència respecte les grans superfícies comercials”, remarca el conseller Nadal. Actualment, hi ha uns 170 establiments adherits.

Pel que fa als bons, cada dia a primera hora es posen en circulació els que van caducant d’aquelles persones que, tot i haver-los descarregat, no han arribat a temps a gastar-los en els 15 dies que tenen validesa.

D’altra banda, des d’aquest dilluns les gestions i descàrregues s’hauran d’efectuar en línia al web bons.tarragona.cat

Els Bons Comerç TGN són una campanya de la Conselleria de Comerç, dotada de 500.000 euros, en forma de bons descompte de 5 euros. La campanya està oberta tant als tarragonins i tarragonines com a ciutadans d’altres poblacions, ja que es tracta d’un sistema de subvencions al comerç local.

La campanya Bons Comerç Tarragona en xifres

  • Facturació acumulada: 1.227.851,79 €.
  • Total operacions: 20.152.
  • Bons bescanviats: 65.782.
  • Despesa mitjana per bo bescanviat: 18,67 €.
  • Despesa mitjana per venta amb bons: 60,93 €.
Segells de reconeixement d'administració oberta