Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 Obert el termini per l'adjudicació de parades lliures i transmissions als Mercadets de Tarragona

Obert el termini per l'adjudicació de parades lliures i transmissions als Mercadets de Tarragona

Obert el termini per l'adjudicació de parades lliures i transmissions als Mercadets de Tarragona

Les persones interessades poden presentar la documentació fins al 25 d’octubre
Obert el termini per l'adjudicació de parades lliures i transmissions als Mercadets de Tarragona Foto: David Oliete - Mercats de Tarragona.
06/10/2021
Els Mercats de Tarragona continuen el seu procés de regulació i ordenació dels mercadets municipals. Un cop finalitzades les fases d’ampliacions i canvis de lloc de les parades actuals, s’obre ara el termini per l’adjudicació de parades buides i per la transmissió de parades dels diferents mercadets de la ciutat.
 
L’inici d’aquest procés d’adjudicació ve motivat per l’interès mostrat per nombrosos paradistes per tal de formar part d’algun mercadet o bé per poder transmetre la seva parada. En aquest sentit, el president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que “els mercadets són autèntics eixos vertebradors de tota la ciutat i l’objectiu de l’empresa de Mercats sempre ha estat aconseguir la seva excel·lència. Per aquest motiu continuem impulsant el pla de millora, ordenació i dignificació que vam iniciar fa mesos i que ens permetrà obrir els mercadets a nous paradistes interessats i seguir treballant per aconseguir la màxima ocupació possible en cadascun d’ells”.
 
Les persones interessades poden presentar la documentació fins el dia 25 d’octubre a les oficines dels Mercats de Tarragona (Passatge Cobos, 4).
 

Consulteu les bases del procés al tauler d’anuncis del web de Mercats de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta