Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2021 Tornen els Bons Comerç Tgn

Tornen els Bons Comerç Tgn

Tornen els Bons Comerç Tgn

Aquest dissabte es posen en circulació els bons caducats de les persones que se’ls van descarregar abans del 22 d’octubre i no els han gastat
05/11/2021

Aquest dissabte 6 de novembre tornen els Bons Comerç Tgn. Es tracta dels cupons que han caducat de les persones que se’ls van descarregar abans del 22 d’octubre i no els han gastat. La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona va posar en marxa 500.000 euros en forma de Bons Comerç Tgn, una iniciativa d’estímul als establiments comercials, de serveis, d’hosteleria i de restauració. Després dels primers quinze dies de campanya, els comerços han facturat 402.514,01 euros en operacions efectuades amb el bescanvi de bons i s’han gastat un 21,8% del total dels Bons Comerç TGN. La despesa mitjana per operació ha estat de 60,46 euros.

En total es van posar a disposició de la ciutadania 500.000 euros en forma de bons de 5 euros de descompte. Es tracta d’una campanya realitzada en col·laboració amb la Cambra de Comerç. El conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha valorat de manera molt satisfactòria els primers quinze dies de campanya, “els comerços adherits estan molt contents de com està funcionant i del nivell de vendes obtingudes gràcies als Bons Comerç TGN” i ha destacat que “des de l’inici de la campanya el nombre de comerços i negocis adherits no ha deixat de créixer i aquest és el millor símptoma que està funcionant molt bé”.

Tots els comerços que encara no s’hagin inscrit a la campanya, ho poden fer a través de la pàgina web bons.tarragona.cat.

Què s’ha de fer per aconseguir els Bons Comerç TGN?

 1. Si ets usuari/a registrat i t’han caducat alguns Bons:
 • Si t’has adherit a la campanya mitjançant formulari web, accedeix a la teva àrea d’usuari/a a https://bons.tarragona.cat i assigna’t aquells Bons que no havies pogut bescanviar en cas que hi hagi disponibilitat.
 • Si t’has adherit a la campanya mitjançant l’App Som Comerç TGN, accedeix a l’apartat “Bons Comerç TGN” i assigna’t aquells Bons que no havies pogut bescanviar en cas que hi hagi disponibilitat.
 • Si t’has adherit a la campanya mitjançant les oficines dels Bons Comerç TGN, adreçat a les mateixes oficines i t’assignaran aquells Bons que no havies pogut bescanviar en cas que hi hagi disponibilitat.
 1. Si ets usuari/a registrat però no vas poder assignar-te els Bons:
 • Si t’has adherit a la campanya mitjançant formulari web, accedeix a la teva àrea d’usuari/a a https://bons.tarragona.cat i assigna’t els Bons Comerç TGN en cas que hi hagi disponibilitat.
 • Si t’has adherit a la campanya mitjançant l’App Som Comerç TGN, accedeix a l’apartat “Bons Comerç TGN” i assigna’t els Bons Comerç TGN en cas que hi hagi disponibilitat.
 • Si t’has adherit a la campanya mitjançant les oficines dels Bons Comerç TGN, adreçat a les mateixes oficines i t’assignaran els Bons Comerç TGN en cas que hi hagi disponibilitat.
 1. Si encara no t’has registrat a la campanya dels Bons Comerç TGN pots:
 • Accedir al web https://bons.tarragona.cat i introdueix les teves dades al formulari de registre. Un cop confirmat el registre, accedeix a l’àrea d’usuari/a i assignat els Bons en cas que hi hagi disponibilitat.
 • Descarregar l’APP som Comerç TGN, registrar-te i accedir a l’apartat “Bons Comerç TGN”.
 • Apropar-te a l’oficina dels Bons Comerç TGN, ubicada a la Rambla Nova al costat de la Font del Centenari.

Per qualsevol dubte poden posar-se en contacte a través de dos canals: 

Segells de reconeixement d'administració oberta