Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 Aquest dimarts ha tingut lloc la segona reunió de la comissió d’estudi de l’ordenança de terrasses

Aquest dimarts ha tingut lloc la segona reunió de la comissió d’estudi de l’ordenança de terrasses

Aquest dimarts ha tingut lloc la segona reunió de la comissió d’estudi de l’ordenança de terrasses

Cinta Pastó: "L'objectiu és aconseguir una ordenança de terrasses que asseguri el màxim consens, convivència, participació i equilibri"
Aquest dimarts ha tingut lloc la segona reunió de la comissió d’estudi de l’ordenança de terrasses Imatge d'arxiu. Foto: Isaias Mena.
13/12/2022

Aquest dimarts 13 de desembre ha tingut lloc la segona reunió de la comissió d’estudi de l’ordenança de terrasses de l’Ajuntament de Tarragona. En acabar la comissió, la regidora de Domini Públic de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó, manifesta que “la comissió segueix el seu curs i es continuarà reunint”.

“El nostre objectiu com a equip de govern és clar i inequívoc —continua Pastó—: aconseguir una nova ordenança que asseguri el màxim consens, la màxima convivència, la màxima participació i el millor equilibri possible entre el caràcter regulatori de l’ordenança i la flexibilitat que exigeix la gestió diària d’aquest tema”.

Sobre aquests punts, la consellera explica que l’ordenança seguirà els principis de:

  • Màxim consens possible amb els diferents grups del consistori.
  • Màxima participació ciutadana, amb un nou procés que actualitzi la consulta que ja es va fer al 2020, i recollir totes les opinions possibles.
  • Màxim respecte per la convivència de tots els sectors afectats: restauració, veïnat, persones amb mobilitat reduïda, comerç i ciutadania en general.
  • Una relació equilibrada entre el caràcter regulatori i la flexibilitat i agilitat necessàries per adaptar-se a les noves situacions que puguin anar sorgint en un entorn canviant.
  • Respecte pel criteri tècnic de les persones professionals que hi treballen.

“En aquest context i fruit d’aquesta voluntat, l’avenç pot arribar a ser menys ràpid del que voldríem però serà segur i sobre una base sòlida, que és la condició necessària perquè aquesta ordenança no quedi obsoleta en un futur proper i perquè sigui realment útil a l’activitat econòmica i el benestar de la ciutadania”, finalitza la màxima responsable de Domini Públic al consistori.

Segells de reconeixement d'administració oberta