Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 Comerç impulsa una gimcana literària per fomentar la lectura i la compra de llibres

Comerç impulsa una gimcana literària per fomentar la lectura i la compra de llibres

Comerç impulsa una gimcana literària per fomentar la lectura i la compra de llibres

Els infants participants hauran d'ajudar el contacontes Agus Farré a resoldre el misteri de la 'Pluja de Lletres' pels carrers de la ciutat
18/11/2022

La conselleria de Comerç posa en marxa una gimcana literària a partir de la setmana vinent, per tal de dinamitzar les vendes de llibres a les llibreries de la ciutat. L’activitat s’ha dut a terme amb la col·laboració de les llibreries Adserà i La Capona i es farà els propers dies 23 i 30 de novembre i 14 i 15 de desembre, a les 18 h i el punt de trobada serà la plaça Verdaguer. 

La gimcana consistirà en que els nens i nenes de Tarragona hauran d'ajudar el contacontes Agus Farré a resoldre el misteri de la 'Pluja de Lletres' pels carrers de la ciutat, a través d'una sèrie d’entrebancs i proves, amb una sorpresa final. 

Segons el conseller de Comerç, Dídac Nadal, “s'apropen unes dates on creiem que és important reivindicar el poder de la lectura i la cultura per ser inclosos a les llistes de regals de Reis”. Nadal apunta que “l'objectiu d'aquesta activitat és apropar els nens i nenes a les llibreries d'una manera divertida i emocionant, de la mà de la imaginació del conta contes Agus Farré". 

L’activitat està limitada a un total de 20 participants cada sessió i per participar cal inscriure’s prèviament a través del web https://activitats.tarragona.cat.  

Segells de reconeixement d'administració oberta