Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 Dijous, tapes internacionals al Cós del Bou

Dijous, tapes internacionals al Cós del Bou

Dijous, tapes internacionals al Cós del Bou

La Conselleria de Comerç dona suport a la campanya engegada pels restauradors del Cós del Bou, que oferiran tapes cada dijous a la nit
01/03/2022

La Conselleria de Comerç se suma a la iniciativa de l’associació d’hostalers i comerciants del carrer del Cós del Bou per a dinamitzar el barri. Els cinc establiments de restauració del carrer oferiran cada dijous, de les 20 h a les 23 h, una tapa diferent acompanyada d’una beguda per un preu de 3,5 €. Aquestes jornades de dinamització començaran aquest mateix dijous amb música al carrer.  

Segons ha explicat el conseller de Comerç, Dídac Nadal, “des de la conselleria de Comerç, Fires, Mercats i Consum donem suport a qualsevol iniciativa que ajudi als comerços i establiments de la ciutat”. Nadal ha aprofitat la presentació de la campanya d’aquest dimarts per convidar a tota la ciutadania a “sortir al carrer” i “venir al Cós del Bou”. D'altra banda, ha recordat que la Conselleria de Comerç està oberta "a totes les entitats i associacions comercials de la ciutat que vulguin proposar activitats de dinamització que tinguin l'objectiu de revitalitzar el teixit comercial de Tarragona".

Per la seva part, la presidenta de l’associació d’hostalers i comerciants del carrer, Olga Vinuesa, ha destacat que “cadascun dels cinc establiments del carrer fa cuina d’un país diferent i, per tant, oferirà una tapa diferent”. Vinuesa espera que amb la campanya “la gent surti al carrer i el barri bulli”. 

El menú de les tapes dels dijous al Cós del Bou 

  • Baires (cuina argentina): empanada. 
  • Adelita (cuina mexicana): burrito. 
  • La Treva (cuina catalana): clotxa. 
  • Cal Mano (cuina catalana): secret ibèric.
  • Sushi take-away (cuina japonesa): tapa japonesa.
Segells de reconeixement d'administració oberta