Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 El Mercat Central serà punt de recollida de dorsals de la primera Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees

El Mercat Central serà punt de recollida de dorsals de la primera Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees

El Mercat Central serà punt de recollida de dorsals de la primera Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees

És la primera vegada que Tarragona acull aquesta cursa solidària
El Mercat Central serà punt de recollida de dorsals de la primera Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees Foto: David Oliete.
11/11/2022

El Mercat Central col·labora en la primera edició a Tarragona de la Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees. Es tracta d’una iniciativa solidària impulsada per l’Associació contra el Càncer de Pàncrees que tindrà lloc el proper dissabte 26 de novembre pel Port de Tarragona. La parada “La Teca i la Meca” del mercat es convertirà en punt de recollida de dorsals el divendres 25 de 16 a 20 h.

La presentació de la cursa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; la representant de l’Associació contra el Càncer de Pàncrees a Tarragona, Katherine Gil; i la directora del departament de Port Ciutat, del Port de Tarragona, Montse Adan.

Dídac Nadal ha destacat la implicació de l’empresa de Mercats en iniciatives solidàries i ha subratllat que “és un honor que el Mercat Central pugui posar el seu granet de sorra en aquesta causa. Tant de bo el proper 26 de novembre puguem veure moltíssima gent participant a la cursa”.

Per a més informació, consulteu el web carreracancerpancreas.es/carrera-tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta