Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 El Mercat Central s'implica un any més en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre

El Mercat Central s'implica un any més en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre

El Mercat Central s'implica un any més en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre

També s’impulsa la 5a campanya “Sang Silvestre” en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits
14/11/2022

Un any més el Mercat Central de Tarragona s’implica en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre que se celebra a la ciutat el 31 de desembre. La parada “La Teca i la Meca” es convertirà en punt de recollida de dorsals els dies 29 i 30 de desembre de 10 a 18 h, i el 31 de desembre de 10 a 13 h. A més, el Mercat també col·labora de nou en els premis de la cursa.

Les inscripcions es podran realitzar del 15 de novembre al 27 de desembre a través del web www.athleticevents.net i seguint la línia de les anteriors edicions, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, es posa en marxa la cinquena campanya ‘Sang Silvestre’, una forma solidària d’inscriure’s que consisteix en fer una donació de sang a l’Hospital Joan XXIII.

L’acte de presentació de la cursa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; el president del Club Esportiu Tarragona Fondistes, Josep Maria Estelrich; el director del Centre de Banca de Clients de Tarragona de BBVA, Julio Olmeda, i el cap de servei territorial al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre del Banc de Sang i Teixits, Dr. Albert Soley Garasa.

Nadal ha destacat que “el component solidari d'aquesta cita és increíble i per a l'empresa de Mercats és un orgull col•laborar amb totes aquelles causes amb component social i que posi en valor els hàbits saludables”.

Consulteu més informació sobre la Cursa BBVA Sant Silvestre (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta