Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 El Mercat de la plaça dels Carros, ple d'activitats aquest dissabte al matí

El Mercat de la plaça dels Carros, ple d'activitats aquest dissabte al matí

El Mercat de la plaça dels Carros, ple d'activitats aquest dissabte al matí

Comptarà amb una jornada de jocs de taula, una exhibició per veure i ballar sardanes i la celebració d’actes amb motiu de la “Cruz de Mayo”
El Mercat de la plaça dels Carros, ple d'activitats aquest dissabte al matí Foto: David Oliete - Mercats de Tarragona.
28/04/2022

El Mercat de la plaça dels Carros comptarà aquest dissabte amb nombroses activitats que acompanyaran les habituals parades de productes frescos i de proximitat d’aquest espai de la Part Baixa de la ciutat. Els actes començaran a partir de les 10 h del matí de la mà del Club Diógenes Tarragona, que organitzarà la XXXIII Jornada Tarracolúdica i donarà la oportunitat durant tot el matí a jugar a jocs de taula a l’aire lliure.

D’altra banda, el Casal Tarragoní oferirà com cada últim dissabte de mes la seva particular exhibició de sardanes on tothom que ho desitgi podrà veure i ballar aquesta tradicional dansa popular. L’activitat començarà a les 11.30 h i s’allargarà fins les 12.30 h, aproximadament.

Per últim, el Mercat de la plaça dels Carros també acollirà a partir de les 12 h del migdia alguns dels actes programats en el marc de la celebració de la “Cruz de Mayo, organitzada per l’Associació Cultural i Folklòrica Andalusa, la Confraria del Cristo del Buen Amor i l’Associació de Veïns del Port, amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona i l’empresa de Mercats. Els actes programats s’allargaran durant tot el cap de setmana.

El president de l’empresa de Mercats i Conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha destacat que “mantenim la voluntat de dinamitzar el Mercat de la plaça dels Carros amb activitats variades i per a tots els públics. Els actes programats per aquest cap de setmana són una mostra notòria de la diversitat social, comercial i cultural que caracteritzen els mercats de la nostra ciutat”.

Segells de reconeixement d'administració oberta