Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 El Pare i la Mare Noel i un grup d'elfs portaran la màgia de Nadal als eixos comercials de Tarragona

El Pare i la Mare Noel i un grup d'elfs portaran la màgia de Nadal als eixos comercials de Tarragona

El Pare i la Mare Noel i un grup d'elfs portaran la màgia de Nadal als eixos comercials de Tarragona

Aquesta nova acció de dinamització comercial recorrerà la ciutat dijous, divendres i dissabte
21/12/2022

Dijous, divendres i dissabte, el Pare Noel i la Mare Noel, acompanyats d’elfs màgics, visitaran els comerços de la ciutat per portar-hi música, alegria i il·lusió. Aquesta iniciativa de dinamització dels eixos comercials va en la línia de les anteriors accions que ha impulsat la Conselleria de Comerç i s’emmarca en les festes de Nadal. La Conselleria aprofitarà l'activitat per repartir uns petits arbres de Nadal per felicitar les festes. 

L’horari i recorregut de la comparsa nadalenca serà el següent: 

  • Dijous 22, d’11 a 13 h a la Vall de l’Arrabassada i de 18 a 20 h de la Torre dels Vents al Balcó del Mediterrani passant per la rambla de Lluís Companys, pl. Imperial Tàrraco, c. Pere Martell, Moll de Pescadors, c. de Sant Joan, c. de Sant Pere, c. de Pere Martell, c. Reial, pl. dels Carros, c. d’Apodaca, c. de la Unió, c. del Gasòmetre, c. de Lleida, pl. Corsini, c. d’en Canyelles, Rambla Nova, c. del Comte de Rius i Rambla Vella. 
  • Divendres 23, d’11 a 13 h a Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau, i de 18 a 20 h del Pla de la Seu a la plaça de les Cols passant pel c. Major, Baixada de la Misericòrdia, c. del Portalet, Rambla Vella, c. de Sant Agustí, Rambla Nova, c. de la Unió, c. del Governador González, pl. Corsini, c. de Lleida, pl. de Ponent, c. de Prat de la Riba, av. Ramón y Cajal, Font del Centenari, c. d’Antoni Rovira i Virgili, av. de Catalunya, c. de la reina Maria Cristina, c. d’Estanislau Figueres, c. de Sant Fructuós, pl. de la Font, c. del Cós del Bou, Baixada de la Peixateria, pl. del Rei, c. de Santa Anna i pl. del Fòrum.
  • Dissabte 24, d’11 a 13 h a Ponent des del c. de Gran Canàries a la rambla de Ponent passant pel c. de les Illes Balears, c. d’Amposta, c. del riu Glorieta, c. del riu Fluvià, c. de Prades i c. del riu Segre. 
Segells de reconeixement d'administració oberta