Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 El Recinte Firal acollirà del 7 al 9 de maig la segona edició de Fira Àpat

El Recinte Firal acollirà del 7 al 9 de maig la segona edició de Fira Àpat

El Recinte Firal acollirà del 7 al 9 de maig la segona edició de Fira Àpat

La fira d'alimentació i gastronomia del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre està adreçada tant a professionals com al consumidor final
02/05/2022

Fira Àpat és la Fira Professional d’Alimentació i Gastronomia de Camps de  Tarragona i Terres de l’Ebre que tindrà lloc els propers 7, 8 i 9 de maig al Recinte Firal de Tarragona. Una fira orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana on productors i elaboradors agroalimentaris presenten els seus productes tant a professionals del sector com a consumidors finals. 

Donada la gran acollida que vam tenir l’any passat, el Palau de Congressos repeteix la cita gastronòmica a  Tarragona. La reconeguda xef especialitzada en alta cuina i reposteria Gessamí Caramés serà la padrina de la fira i commemorarà la segona edició de Fira Àpat. Ella és la cara visible de la cuina a TV3 i amb el seu talent ajudarà a aproximar el producte català a tothom.

Aquesta edició comptarà amb més de 70 expositors i dues zones amb 40 activitats on es podrà gaudir de showcookings, xerrades i tallers, entre els quals destaquen: masterclass de postres amb la padrina de l’esdeveniment, Gesamí Caramés; taller de peix de proximitat amb la Confraria de Pescadors de la Ràpita; masterclass amb Sergi de Maià, on es recuperarà la tradicional clotxa, popularment coneguda com a “cantó de pa”, l’esmorzar típic del pagès de les Terres de l’Ebre. També visitarà Fira Àpat Pep Moreno, xef amb una estrella Michelin i recentment guardonat amb un Sol Guía Repsol 2022 pel restaurant Deliranto, i hi haurà un showcoking de la mà de DOP Arròs del Delta de l’Ebre

El dilluns 9 tindrà lloc el Fira ÀPAT Experience Tarragona, la jornada més professional, que comptarà amb la primera trobada de dones per l’alimentació catalana i el Fòrum de l'alimentació i la gastronomia de Tarragona, amb les ponències de destacats professionals i personalitats del sector de la zona de Tarragona. 

Les entrades es poden obtenir de forma anticipada a través de la web www.fira-apat.cat o es poden comprar a taquilla els dies de la fira. 

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona junt amb Tarragona Turisme i amb la col·laboració de l'Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT) i la Cambra de Comerç. També compta amb els patrocinadors Estrella Damm, Cafès Pont, Sumup i DOP Arròs del Delta de L’Ebre.

Dades de la Fira

  • Dates: del 7 al 9 de maig del 2022.
  • Espai: Recinte firal de Tarragona. Carrer Pompeu Fabra (al costat de l’estació de tren).
  • Horari: 
    • Dissabte 7: de 16 a 21 h.
    • Diumenge 8: d'11 a 20 h.
    • Dilluns 9: d'11 a 19 h.
Segells de reconeixement d'administració oberta