Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 Els comerços de Tarragona ballaran al ritme de Carnaval

Els comerços de Tarragona ballaran al ritme de Carnaval

Els comerços de Tarragona ballaran al ritme de Carnaval

Dijous 24 i divendres 25 diversos grups d’animació disfressats encomanaran la disbauxa de Carnaval als comerços de la ciutat amb música i ball
23/02/2022

La Conselleria de Comerç organitza una campanya de dinamització comercial que s’emmarca en la programació de Carnaval i compta amb la col·laboració dels sèquits del Rei i la Concubina d’enguany (Colours Fantasy i Disc 45). Durant el matí i la tarda de dijous 24 i divendres 25, diversos grups d’animació disfressats recorreran els comerços de la ciutat amb música i ball.   

Segons el conseller de Comerç, Dídac Nadal, “volem fer partícips de l’alegria i la disbauxa del Carnaval de Tarragona el teixit comercial de la ciutat”. Aquesta iniciativa de la Conselleria de Comerç repeteix la fórmula de la campanya de Nadal, quan uns follets màgics van escampar la màgia del Nadal pels carrers i comerços de la ciutat. "Per al teixit comercial de la ciutat és bàsic que els carrers s'omplin i que passin coses", ha apuntat el conseller de Comerç, qui ha destacat que "l'objectiu de totes les accions de dinamització i promoció comercial que posem en marxa des de la conselleria no és altre que destinar recursos per afavorir la revitalització del sector i que tots els tarragonins i tarragonines se sentin orgullosos de la seva ciutat". 

Horaris

  • Dijous, d’11 a 13 h, la rauxa del Carnaval recorrerà l’avinguda de Catalunya, el carrer de Pin i Soler, el carrer de Rovira i Virgili, la plaça del Cronista Sessé i l’avinguda de Maria Cristina.
  • A la tarda, de les 17 a les 19 h, anirà del carrer Unió a la Rambla Nova, passant pels carrers Gasòmetre, Prat de la Riba, Ramón y Cajal i la plaça Corsini.
  • Divendres al matí, a la mateixa hora que dijous, el Carnaval arribarà als barris de Sant Pere i Sant Pau i de Sant Salvador.
  • Divendres la tarda ho farà a la Vall de l’Arrabassada.  
Segells de reconeixement d'administració oberta