Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 Els cotxes clàssics tornen dissabte a la Rambla Nova

Els cotxes clàssics tornen dissabte a la Rambla Nova

Els cotxes clàssics tornen dissabte a la Rambla Nova

Una exhibició de vehicles antics i una exposició fotogràfica sobre el trofeu automobilístic Armangué ompliran d’activitat el centre de la ciutat
Els cotxes clàssics tornen dissabte a la Rambla Nova Foto: Bert i Claret.
02/06/2022

La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona impulsa una exhibició de cotxes clàssics a la Rambla Nova. La mostra, que tindrà lloc aquest dissabte 4 de juny, de 12 a 18.30 h, compta amb la col·laboració del Club de Vehicles Antics de Cambrils. 

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha explicat que “amb aquesta activitat volem recordar el Trofeu Armangué que es va disputar a Tarragona fa cent anys amb una exposició fotogràfica a la mateixa Rambla”. Aquesta cursa automobilística es va celebrar a la ciutat entre els anys 1921 i 1923 en honor a Josep Maria Armangué, un jove membre del Reial Moto Club de Catalunya que va morir en un accident d’aviació el 1917 amb 27 anys. Segons Nadal, “l’exhibició de cotxes clàssics i l’exposició són una mostra més que volem que Tarragona bulli d’activitat sempre perquè beneficia al comerç i a la ciutat”. 

Aquesta iniciativa segueix en la línia de les que ja ha organitzat anteriorment la conselleria per Nadal, Sant Jordi, Setmana Santa o, fa uns dies, amb la celebració d'actuacions de dansa al carrer.  

Segells de reconeixement d'administració oberta