Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 La música encomanarà de Setmana Santa aquest dissabte els comerços i carrers de la ciutat

La música encomanarà de Setmana Santa aquest dissabte els comerços i carrers de la ciutat

La música encomanarà de Setmana Santa aquest dissabte els comerços i carrers de la ciutat

La iniciativa de dinamització de la Conselleria de Comerç repeteix la fórmula de les campanyes impulsades per Nadal i Carnaval
31/03/2022

La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona impulsa una nova acció de dinamització comercial per a la Setmana Santa que compta amb la col·laboració de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de la ciutat. Durant el matí d’aquest dissabte 2 d’abril, nou bandes musicals de Setmana Santa sortiran de diferents punts del centre de la ciutat i es dirigiran cap a la Rambla Nova. 

Segons el conseller de Comerç, Dídac Nadal, “aquesta nova acció va en la línia de les anteriors campanyes de dinamització que hem impulsat des de la conselleria de Comerç per Nadal i Carnaval, repetint la fórmula d’apropar la festa al comerç de la ciutat”. Per Nadal, uns follets màgics van escampar la màgia de les festes pels carrers i comerços de la ciutat i per Carnaval, diversos grups d’animació, la rauxa i la disbauxa. Nadal remarca que “la nostra feina no és altra que mantenir viva i activa la ciutat, fent que hi passin coses i s’omplin els carrers, afavorint així la revitalització del comerç”. 

Dissabte, a les 11.30 h les bandes començaran a encomanar la Setmana Santa pels carrers i comerços de la ciutat. Les bandes participants són de les confraries i germandats de la Presa de Jesús, del Sant Sopar, del Sant Enterrament, de La Salle, de la Soledat, de la Sang, dels Gitanos, del Crist del Bon Amor i del Nostre Pare Jesús de la Passió. Totes les formacions musicals es trobaran a les 13 h a la Rambla Nova (al tram entre els carrers d’Unió i de Sant Agustí).

Segells de reconeixement d'administració oberta