Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 La plaça Corsini celebrarà els 30 anys de la recollida de joguines de Creu Roja Joventut

La plaça Corsini celebrarà els 30 anys de la recollida de joguines de Creu Roja Joventut

La plaça Corsini celebrarà els 30 anys de la recollida de joguines de Creu Roja Joventut

Durant els dissabtes 3, 10 i 17 de desembre es podran entregar joguines i participar a diverses activitats familiars
La plaça Corsini celebrarà els 30 anys de la recollida de joguines de Creu Roja Joventut Foto: David Oliete.
16/11/2022

El Mercat Central participarà un any més en la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut a la demarcació de Tarragona, que enguany celebra la seva 30a edició. Els dissabtes 3, 10 i 17 de desembre, de 10 a 14 h, la plaça Corsini acollirà un punt de recollida de joguines noves, no sexistes i no bèl·liques, així com diverses activitats de caire familiar en col·laboració amb el Club Escacs Tarragona (3 de desembre), la Fundació Estela (10 de desembre), Tarragona Cooperació i el col·lectiu Tecletes Mares de Tarragona (17 de desembre).

A més, els cinc jocs tradicionals de gran format que formen part del projecte “Jocs a Plaça” del Mercat Central (escacs, tres en ratlla, camp de xapes, xarranca i l’escala) també estaran a plaça Corsini a disposició dels més petits.

La presentació d’aquest conjunt d’activitats ha tingut lloc aquest dijous al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; la directora Provincial de la Creu Roja Joventut a Tarragona, Clàudia Martos, i la coordinadora Provincial de la Creu Roja Joventut a Tarragona, Eva Cañete.

Dídac Nadal ha posat en valor la celebració dels 30 anys d’aquesta iniciativa tan especial i ha recordat que “Creu Roja és un gran company de viatge per a l’empresa de Mercats. De fet, des que vam inaugurar el nou Mercat Central sempre hem participat en aquesta tradicional i emblemàtica recollida solidària i esperem poder continuar-ho fent durant molts anys més”.

Segells de reconeixement d'administració oberta