Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 Mercats de Tarragona distribueix 5.000 fullets informatius sobre el Mercat de la Pagesia

Mercats de Tarragona distribueix 5.000 fullets informatius sobre el Mercat de la Pagesia

Mercats de Tarragona distribueix 5.000 fullets informatius sobre el Mercat de la Pagesia

S'han repartit entre els veïns i veïnes de la Part Baixa de la ciutat.
Mercats de Tarragona distribueix 5.000 fullets informatius sobre el Mercat de la Pagesia Foto: David Oliete.
20/01/2022

L’empresa de Mercats de Tarragona reforça la comunicació del nou mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros amb l’edició i distribució aquesta setmana de 5.000 fullets informatius a través d’una campanya de bustiada. L’acció comunicativa va dirigida als veïns i veïnes dels carrers de l’entorn de la Plaça dels Carros i pretén donar un impuls en la difusió a la zona del mercadet més nou de la ciutat, inaugurat l’any passat.

En aquest sentit, el president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que "el Mercadet de la Pagesia va néixer per cobrir la necessitat d'oferir productes frescos i de qualitat als veïns i veïnes de la Part Baixa de Tarragona. En aquest sentit, des de l'empresa municipal de Mercats hem estat monitoritzant el mercadet des del primer moment i estudiant totes aquelles mesures que facilitin el seu creixement. Per això considerem que les campanyes informatives dirigides als veïns i veïnes són totalment necessàries per donar a conèixer el Mercadet i consolidar-lo al barri".

El Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros va obrir les seves portes el juliol de 2020 i se celebra cada dissabte al matí de 8.00 a 14.00h. Va néixer amb la voluntat de fomentar i consolidar la importància dels productes locals, afavorir la seva comercialització i ajudar al desenvolupament comercial de l’entorn i dels petits productors. Actualment el mercadet està destinat a parades de productes de proximitat de venda directa, com fruita i verdura, ous, formatges artesans o embotits, entre d’altres.

Per tal de sol·licitar informació per muntar parada al Mercat de la Pagesia es pot contactar amb l’oficina dels Mercats de Tarragona de forma presencial, al telèfon 977 23 15 51 o través del correu electrònic info@mercatsdetarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta