Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 Obert el termini per sol·licitar vendre castanyes i flors per Tots Sants

Obert el termini per sol·licitar vendre castanyes i flors per Tots Sants

Obert el termini per sol·licitar vendre castanyes i flors per Tots Sants

Les instàncies per instal·lar una parada a la via pública es poden presentar des d’aquest dilluns fins al 21 d’octubre
Obert el termini per sol·licitar vendre castanyes i flors per Tots Sants Foto: Isaías Mena
10/10/2022

L’Ajuntament de Tarragona ha obert aquest dilluns el termini per sol·licitar la instal·lació d’una parada de venda de castanyes o flors per a les dates al voltant de la festivitat de Tots Sants. En els dos casos, tot i que els procediments i instàncies són diferents, el termini finalitza el 21 d’octubre.

En el cas de la venda de flors, el tràmit de sol·licitud per instal·lar una parada es pot fer via telemàtica a la seu eletrònica de l’Ajuntament, o bé presencialment a qualsevol de les OMAC de l’Ajuntament de Tarragona (Centre, Ponent, Sant Pere i Sant Pau, Part Alta i Sant Salvador) sense necessitat de cita prèvia. Poden sol·licitar l’autorització els professionals del sector amb domicili fiscal a Tarragona i el permís tindrà vigència del 26 d’octubre al 2 de novembre, de 9 a 18 h. La zona per col·locar la parada és l’explanada de davant del cementiri, on s’hi podran instal·lar fins a un total de 14 col·locades segons l’adjucació assignada per ordre d’entrada en el registre.

En el cas de la cocció i venda de castanyes, el tràmit es farà presencialment a les oficines de l’OMAC fins al 21 d’octubre, mentre que el 24 se’n publicarà el resultat a la Seu Electrònica. Poden presentar sol·licitud tots els centres docents i d’educació especial ubicats a Tarragona i tots els estudiants que adjuntin una autorització del centre, a més de totes aquelles entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats amb seu a Tarragona. El permís tindrà vigència del 26 d’octubre al 6 de novembre (en horari de 10 a 21 h) i les parades es podran instal·lar a fins a un total de 55 punts de la ciutat, entre els quals les escoles i entitats podran triar el que prefereixen i finalment s’adjudicaran (un per centre/entitat) segons les demandes i la disponibilitat i seguint l’ordre de presentació.

 

Consulteu el decret de parades de castanyes aquí
Consulteu el decret de parades de venda de flors, aquí

 

Segells de reconeixement d'administració oberta