Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 S'obre el període per a participar al 5è concurs d'aparadors de Nadal de la Conselleria de Comerç i la Via T

S'obre el període per a participar al 5è concurs d'aparadors de Nadal de la Conselleria de Comerç i la Via T

S'obre el període per a participar al 5è concurs d'aparadors de Nadal de la Conselleria de Comerç i la Via T

Els establiments, que opten a premis de fins a 500 €, poden inscriure's fins a l'11 de desembre
01/12/2022

La Conselleria de Comerç i l'associació de comerciants de Tarragona Via T han posat en marxa la cinquena edició del concurs d'aparadors amb temàtica nadalenca a tots els eixos comercials de la ciutat. Aquesta mateixa setmana s'ha obert el període d'inscripcions i, fins a l’11 de desembre, tots els comerços que ho vulguin poden participar. 

Del 12 al 27 de desembre els establiments participants hauran de mantenir la decoració als seus aparadors, per tal que un jurat professional pugui valorar i premiar els treballs en diferents categories i premis. Hi haurà tres premis per als tres millors aparadors de Nadal valorats amb 500, 200 i 100 euros en targetes regal, a més de diplomes de reconeixement. Per altra banda, també hi haurà un quart premi, del millor aparador segons votació popular, que rebrà un diploma de reconeixement. El 2 de gener de 2023 es farà públic el nom dels comerços guanyadors. 

La temàtica és genèrica sobre Nadal, però es valorarà sobretot la comunicació, és a dir, que es transmeti bé el missatge nadalenc, la qualitat artística de la proposta, els materials i textures utilitzats i l'originalitat en el tipus d'il·luminació.  

Consulteu les bases al concurs i empleneu, si escau, el formulari d'inscripció.

Segells de reconeixement d'administració oberta