Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 S'obren al públic els nous lavabos del Mercat de Bonavista

S'obren al públic els nous lavabos del Mercat de Bonavista

S'obren al públic els nous lavabos del Mercat de Bonavista

Estaran a disposició de veïns, paradistes i clients cada diumenge en horari de mercat
S'obren al públic els nous lavabos del Mercat de Bonavista David Oliete - Mercats de Tarragona.
05/07/2022

El Mercat de Bonavista compta des d’aquesta setmana amb nous lavabos públics, que estaran a disposició de veïns, paradistes i clients del mercat cada diumenge en el seu horari d’obertura, de 8.30 a 14 h. Els serveis, que estan ubicats al costat de la pèrgola del mercat, compten amb accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i canviador de nadons tant al lavabo d’homes com al de dones.

Aquesta actuació s’afegeix al pla de millora i manteniment del Mercat de Bonavista impulsat des de l’any passat per part de l’empresa de Mercats de Tarragona. En aquest sentit, cal destacar algunes intervencions com la instal·lació d’una nova pèrgola, la incorporació de noves places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, l’arranjament del mòdul de reciclatge per part del muralista tarragoní David Meat o la redistribució dels accessos amb vehicle a l’esplanada del mercat per tal de minimitzar el vandalisme i millorar la seguretat viària de l’espai, entre d’altres. D’altra banda, actualment s’està treballant també en la millora i adequació d’un dels aparcaments del recinte.

El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Didac Nadal, ha destacat que “l'empresa de Mercats segueix treballant amb l'objectiu de dignificar els mercadets. instal·lar lavabos públics al mercadet de Bonavista no només era una reivindicació per part de marxants i usuaris, sinó una necessitat per a un dels mercadets ambulants més grans d'Europa i que gràcies a les intervencions dels darrers anys està tornant a recuperar el seu prestigi". 

Cal recordar que el Mercat de Bonavista està format per més de 200 parades, ocupa una superfície de més de 50.000 m2 i està considerat un dels mercats ambulants més grans d’Europa.

Segells de reconeixement d'administració oberta