Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2022 Una quarantena d'alumnes del Vidal i Barraquer impulsaran un projecte de dinamització del Mercat de Torreforta

Una quarantena d'alumnes del Vidal i Barraquer impulsaran un projecte de dinamització del Mercat de Torreforta

Una quarantena d'alumnes del Vidal i Barraquer impulsaran un projecte de dinamització del Mercat de Torreforta

La conselleria de Comerç i l’institut han signat un nou conveni de col·laboració
Una quarantena d'alumnes del Vidal i Barraquer impulsaran un projecte de dinamització del Mercat de Torreforta Foto: Ajuntament de Tarragona
03/11/2022

La conselleria de Comerç ha signat un any més un conveni de col·laboració amb el cicle formatiu de grau superior 'Gestió de vendes i espais comercials' de l'Institut Vidal i Barraquer. Enguany són 37 alumnes de primer i segon curs que duran a terme un projecte de dinamització i reactivació del Mercat de Torreforta, amb la voluntat de convertir-lo en un eix dinamitzador de la vida social, cultural i comercial del barri.

En aquest sentit, cada grup ha fet dues visites, una al Mercat Central i una altra ahir mateix al Mercat de Torreforta, per tal de començar a elaborar l'estudi amb un millor coneixement dels espais comercials, entrevistar-se amb els paradistes i finalment poder aportar conclusions sobre els punts forts i febles del mercat a estudi. Un cop realitzat el treball de camp, amb la supervisió de la coordinadora del programa Xarxa Empresa de l'institut, Belén Riola, i la directora de Mercats de l'empresa Mercats de Tarragona, Mònica Garcia, els estudiants treballaran en la realització de l'informe i aportaran noves propostes de dinamització.

El conseller de Comerç, Dídac Nadal apunta que "valorem molt satisfactòriament aquest conveni de col·laboració, que any rere any es renova". I afegeix que "l'any passat els i les alumnes van dur a terme una macroenquesta als comerços de la ciutat, elaborant una base de dades, que s'ha convertit en una eina molt útil per a la gestió interna del departament". I ha finalitzat "amb aquest curs i els seus resultats, volem continuar treballant amb tots els recursos dels quals disposem per a convertir el Mercat de Torreforta en un espai de referència al barri".

Segells de reconeixement d'administració oberta